Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Αλέκος Βοσνιάδης

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η «41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ», μία εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι καλύτεροι και οι καλύτερες της σεζόν 2021/22, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων (12/12, 19:00, Novasports).

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με παρουσιαστές τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο του Novasports και υποψήφιος (για 5η φορά) για ένα βραβείο είναι και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης για όσα παρουσίασε πέρσι στην Νίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, ο καλύτερος προπονητής, ο καλύτερος τερματοφύλακας, ο καλύτερος διαιτητής, ο καλύτερος νέος παίκτης, ο καλύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό, καθώς και η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος μετά από ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι βραβεύσεις των κορυφαίων από τους δύο ομίλους της Superleague 2, καθώς και των κορυφαίων παικτριών του πρωταθλήματος Γυναικών (MVP, καλύτερης παίκτριας εξωτερικού, πρώτης σκόρερ, καλύτερης τερματοφύλακα και της πρωταθλήτριας ομάδας).

Υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 μαζί με τον Αλέκο Βοσνιάδη, είναι και οι Παύλος Δερμιτζάκης και Κώστας Γεωργιάδης.

Στους ποδοσφαιριστές για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του βορείου ομίλου, είναι οι Θεοδωρόπουλος (ΑΕΛ), Βελλίδης (Βέροιας) και Ίτσο (Ξάνθης).

Για το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή: Ογκμπόε (ΑΕΛ) Πασάς (Βέροιας), Ρόβας (Αριδαίας)

Για το βραβείο του καλύτερου ξένου παίκτη του βορείου ομίλου:  Κανίς (Πανσερραϊκού) Κολομπίνο (ΑΕΛ) και Τομάς (Ηρακλή).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.