Βραβεύει τον Γιώργο Ζαφειρούδη την Κυριακή με τη ΧΑΝΘ η Νίκη Βόλου

Τον προπονητή που την ανέβασε το 2012 στην Α2 ανδρών θα βραβεύσει την Κυριακή (16/12) στον αγώνα με τη ΧΑΝΘ η διοίκηση της Νίκης Βόλου. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαφειρούδη, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της θεσσαλονικιώτικης ομάδας. Τη ΧΑΝΘ φιλοξενούν οι κυανόλευκοι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ εθνικής μπάσκετ ανδρών. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Η Νίκη Βόλου επιστρέφει αυτή την Κυριακή (16/12, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για να αγωνιστεί απέναντι στην ιστορική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., που παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ευρισκόμενη στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό, για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευθεί ο πολύ αγαπητός στον κόσμο της Νίκης Βόλου, προπονητής της ΧΑΝΘ, Γιώργος Ζαφειρούδης, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της ομάδας μας για 3 χρόνια (2010-2013), οδηγώντας την από τη Γ’ στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η γενική είσοδος για το ματς Νίκη-ΧΑΝΘ είναι 5 ευρώ. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν, ενώ οι αθλητές της ακαδημίας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.