Βράβευση της Δωροθέας Κολυνδρίνη για τη στήριξη στο Kyokushinkai Karate

Ο εκπρόσωπος της Μητρικής Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate στην Ελλάδα κ. Ιωάννης Στεφάνου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διεθνής Πρωταθλητής του Συλλόγου Μάριος Στεφάνου, βράβευσαν την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, με τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο Kyokushinkai Karate. 

Αφού  ευχαρίστησαν την κα Κολυνδρίνη για την πολυετή προσφορά της από το 2014 στο Διεθνές Πρωτάθλημα με την συμμετοχή 23 κρατών αλλά και σε όλες τις ετήσιες διοργανώσεις του Συλλόγου, τόσο το 2019 με την συνδιοργάνωση του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος τον Μάρτιο στον Βόλο όσο και το Winter Camp στα Χάνια του Πηλίου τον Φεβρουάριο του 2020, την βράβευσαν με τιμητική πλακέτα.

 Όπως ανέφερε ο κ. Στεφάνου, η συμμετοχή της Περιφέρειας και του Δήμου Βόλου ως συνδιοργανωτές συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιτυχία των διοργανώσεων που κατά καιρούς ο κ.  Στεφάνου μέσω της Παγκόσμιας Οργάνωσης διεκδικεί και διοργανώνει στον Βόλο, με στόχο την εκτίμηση και εμπιστοσύνη της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate ώστε στο μέλλον να φέρει και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην χώρα μας και ιδιαίτερα στον Βόλο. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και τον Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Στεφάνου και τους διαβεβαίωσε ότι θα στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση στο Νομό Μαγνησίας που προάγει τον υγιή αθλητισμό και την ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.