«Βροχή» τα γκολ στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 19 τέρματα επετεύχθησαν στα παιχνίδια του Κυπέλλου, που διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Ο Νηλέας, οι Μικροθήβες και ο Άνθιμος ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας με ευρύ σκορ έναντι των Άνω Λεχωνίων, του Πανιωνίου και του Ελευθεριακού αντίστοιχα

Άνω Λεχώνια-Νηλέας 1-5
Άνετο απόγευμα και πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη, επικρατώντας με 1-5 των γειτονικών Άνω Λεχωνίων. Ο Γκογκινούδης έκανε «καθαρό» χατ τρικ, σκοράροντας στο 5’, στο 8’ και στο 40’. Ο Χατζηκώστας στο 30ο λεπτό έκανε το 1-3, ενώ ο Λάιος που πέρασε αλλαγή διαμορφωσε το τελικό 5-1.
Νηλέας: Στεργιάδης, Σταμπούλογλου (46ο Κώστογλου), Τσουμάνης, Ιτζόγλου, Σκαντζούρης (46ο Λάιος), Γκογκινούδης, Αράπογλου, Χατζηκώστας (60ο Λιάκος), Κουβαράς (66ο Μαλούσι), Μακρής (70ο Μπικοράρος).
Άνω Λεχώνια: Κόλα (65ο Πλαφαβέλης), Χατζής, Ραφτόπουλος (75ο Παχιός), Αναστασίου (80ο Σ. Φλώρος), Ρήγας, Τσιακτήρης (80ο Γκατζιούρας), Τουφεξής, Ξενάκης (65ο Η. Φλώρος), Μορφονιός, Καραγιάννης, Παπαδημητρόπουλος.

Μικροθήβες-Πανιώνιος 5-1
Εύκολο απόγευμα για τις Μικροθήβες αφού επικράτησαν με το ευρύ 5-1 του Πανιωνίου. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν τρείς φορές ο Νίκος Βέτσικας και από μία ο Νιφόρος και ο 15χρονος Βασίλης Τοκαλής, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του.
Για τον Πανιώνιο ισοφάρισε προσωρινά ο Παπαστεργίου. Σύμφωνα με τον προπονητή του Γιάννη Βαρσαμά, αντιμετώπισε πολλές απουσίες και είχε αποστολή μόλις 14 παίκτες (απουσίαζαν οι Κυπτίου, Τσακίρης, Μουτσινάς, ενώ δεν είχαν προλάβει να εκδοθούν τρία δελτία, ισάριθμων νεοαποκτηθέντων παικτών).
Μικροβήθες: Καραγιώργος, Αλ. Λανάι, Παπανίκος, Μ. Καλέμι, Κουφαλιδάκης (72ο Γκόλιας), Παπαγεωργίου (65ο Κουτσοκέρας), Γ. Βέτσικας, Βρετό, Ν. Βέτσικας (Β. Τοκαλής), Ν. Καλέμι, Κ. Νιφόρος (72ο Δ. Μπασδάνης).
Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Τάρε (60ο Γιαλίδης), Μάρκου, Λ. Στεργίου (46ο Χ Στεργίου), Γ. Φώτου, Δ. Φώτου, Ηλ. Λυρίτσης, Βαρδέκης (60ο Πέτσης), Καπάκης, Παπαστεργίου, Κριτσίνης.

Ελευθεριακός Άνθιμος Γαζής 2-5
Με χατ ρρικ του Κίτσα επικράτησε ο Άνθιμος Γαζής του Ελευθεριακού με 2-5 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπελλου. Στο 16’ και στο 34 ο επιθετικός των φιλοξενουμένων έκανε το 0-2, για να μειώσει ο Ελευθεριακός σε 1-2 πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Άγγελος Χασιώτης και Κουλάκογλου διαμόρφωσαν το 1-5, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-5 στο 84ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Άνθιμου Γαζή.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης (75ο Μποτσόλης), Α. Χασιώτης (66ο Μπελιτσάκης), Κουλάκογλου, Νικολός, Κωστάκης (75ο Ντάκης), Βούλγαρης, Δημόπουλος (60ο Μαρούγκας), Καλογιάννης, Κίτσας, ΚατσΑΡΌς (65 Λ. Χασιώτης), Πασχαλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.