Wimbledon 2019: Η Σβιτόλινα σταμάτησε την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει ούτε αυτή τη φορά τον τρίτο γύρο σε τουρνουά Γκραν Σλαμ, εν προκειμένω του Γουίμπλεντον.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει σταματήσει την πορεία της πέντε φορές σε αυτό το σημείο στα τέσσερα μεγάλα τουρνουά της χρονιάς, ενώ η σημερινή ήταν η δεύτερη στο Λονδίνο μετά το 2017.

Η Σάκκαρη έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση, όμως η Ελίνα Σβιτόλινα, Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε τις απαντήσεις στη συνέχεια και επιβλήθηκε με 2-1 (6-3, 6-7, 6-2) ύστερα από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 7 λεπτών.

Η 32χρονη Ελληνίδα «έσπασε» το σερβίς της αντιπάλου της και πήγε γρήγορα στο 3-1, όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά η Σβιτόλινα ξεδίπλωσε τις αρετές της και με ένα αναπάντητο σερί 5-0 γκέιμς κατάκτησε το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε πάλι με ένα 3-0, πήγε στο 4-2 και στο 5-3, η Σβιτόλινα ισοφάρισε και προηγήθηκε 6-5, αλλά η αντίπαλός της αφού έσωσε δύο ματς-πόιντ πήγε το σετ στο τάι μπρέικ και το πήρε εμφατικά, με 7-1!

Στη συνέχεια η Σβιτόλινα προηγήθηκε 3-1, η Σάκκαρη μείωσε σε 3-2, αλλά μέχρι εκεί, αφού η αντίπαλός της έτρεξε εκ νέου σερί 3-0, πήρε το σετ με 6-2 και μαζί την πρόκριση για τον 4ο γύρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.