Wimbledon: Βατή κλήρωση για τη Σάκκαρη

Την ευκαιρία να περάσει, τουλάχιστον, τους δύο πρώτους γύρους του Wimbledon θα έχει η Μαρία Σάκκαρη.

Μετά την κλήρωση που διεξήχθη ενόψει του κορυφαίου τουρνουά grand slam, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νο 32 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την 24χρονη Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα (νο 92) κι αν καταφέρει να προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην 20χρονη Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα (νο 116) και την 28χρονη Γερμανίδα Μόνα Μπάρτελ (νο 90).

Τα πιο δύσκολα ξεκινούν στην φάση των «32», όπου σε περίπτωση που περάσει η Σάκκαρη θα συναντήσει την Ουκρανή Σβιτόλινα (νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης).

Οι δύο αθλήτριες βρίσκονται στο ταμπλό της Ναόμι Οσάκα, όπως και οι Σιμόνα Χάλεπ, Καρολίνα Πλίσκοβα, Καρολίν Βοζνιάκι, ενώ στο «φορτωμένο» από ονόματα ταμπλό της Άσλεϊ Μπάρτι έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων οι Αντζελίκ Κέρμπερ, Πέτρα Κβίτοβα, Κίκι Μπέρτενς, Σλόαν Στέφενς, Σερένα Ουίλιαμς, Μαρία Σαράποβα, Τζοάνα Κόντα και Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

Να υπενθυμιστεί ότι η καλύτερη μέχρι τώρα παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο φημισμένο τουρνουά του Λονδίνου ήταν το 2017, όταν έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κληρωθεί με τον Ιταλό Φαμπιάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.