World League ανδρών: Χωρίς τον Βλάχο η Ελλάδα στην πρεμιέρα λόγω κορωνοϊού

Με απουσίες στο ρόστερ και στον πάγκο, θα υποδεχθεί απόψε, Τρίτη 18/1, στις 8μ.μ. (ΕΡΤ3) η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών την Κροατία, στον Πειραιά στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League.

Εκτός της αποχώρησης των Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλου Κολόμβου, στο πρώτο ματς μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν θα συμμετάσχουν στον αποψινό αγώνα και οι Ντίνος Γενηδουνιάς και Κώστας Γκιουβέτσης, λόγω τραυματισμού και ασθένειας, αντίστοιχα.

Παράλληλα, στον πάγκο της ελληνικής ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, και θα τον αντικαταστήσει σε ρόλο πρώτου προπονητή ο βοηθός του, Δημήτρης Κραβαρίτης.

Αναλυτικά η 13άδα της «γαλανόλευκης»: Μάνος Ζερδεβάς, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Η Κροατία θα παραταχθεί με τους Μάρκο Μπίγιατς, Κρίστιαν Μιλάκοβιτς, Λόρεν Φάτοβιτς, Ιβάν Κράπιτς, Ιβάν Ζόβιτς, Λούκα Μπούκιτς, Άντε Βουκίσεβιτς, Μάρκο Ζούβελα, Ρίνο Μπούριτς, Γιόσιπ Βρλιτς, Χρβόγε Μπένιτς, Άντριγια Μπάσιτς και Ιβάν Μάρσελιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.