Ξαφνικά τέλος ο Μπακάλης από τον Θησέα Αγριάς!

Σε μία απρόσμενη εξέλιξη, το ΔΣ του Θησέα Αγριάς ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Λάκη Μπακάλη.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Θησέα, κατά την διετή παρουσία του στο πάγκο της ομάδας σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την περσινή σεζόν, που ήταν και η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και την συμμετοχή της στο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Επιτυχίες που ήρθαν να προστεθούν στο πλούσιο παλμαρέ του έμπειρου τεχνικού.

Σύσσωμη η διοίκηση του Θησέα, ευχαριστεί τον κ. Μπακάλη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Οι λόγοι πάντως του ξαφνικού αυτού «διαζυγίου» δεν αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Θησέα Αγριάς, με τον ίδιο τον Λάκη Μπακάλη να μην κάνει καμία αναφορά κι αυτός από την πλευρά του, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το «Magnesiasports». Εκτιμήσεις μόνο μπορούν να γίνουν από εκεί και πέρα, αφού η πορεία του Θησέα υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού ήταν εξαιρετική, κάτι που αναγνωρίζει και η διοίκηση, όπως φαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται πάντως, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Θησέα Αγριάς, αντικαταστάτης του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο Λευτέρης Καλογήρου, έχοντας επιστρέψει πλέον στα πάτρια εδάφη από την Κίνα, όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια ως τεχνικός της Hunan Hangsheng FC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.