Ξανά στη Νίκη ο Τσιαμπαλής-Σουάρες

Επιβεβαίωση του magnesiasports σχετικά με τη μεταγραφή του Μιχάλη Τσιαμπαλή-Σουάρες στη Νίκη Βόλου. Δύο ημέρες μετά το ρεπορτάζ μας, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Θανάση Τζήμα η απόκτηση του 20άχρονου αριστερού μπακ-χαφ που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν στον Σαρακηνό. Στην ανακοίνωση της Νίκης Βόλου, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής “δανείστηκε” το κείμενο της ιστοσελίδας μας: “Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σ. Τζήμα και την Δ.Ε η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσιαμπαλή-Σουάρες είναι γεννημένος το 1996, αγωνίστηκε με την Κ20 της Νίκης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κι ακολούθως έπαιξε στους Μυρμιδόνες Πλατάνου και πέρυσι στον Σαρακηνό, όπου διακρίθηκε και μάλιστα σκόραρε οκτώ τέρματα. Για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ/χαφ είχαν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες της κατηγορίας, όμως τον κέρδισε η ”κυανόλευκη””, ενώ προστίθεται πως άλλοι δύο παίκτες εμπειρότατοι (φορ) και (ακραίο μπακ) είναι κοντά στην ομάδα καί ίσως ανακοινωθούν μετά την σημερινή συνάντησή τους με το πρόεδρο.

«Επιστρέφω σπίτι μου όπου έπαιξα από 7 ετών»
Η Νίκη Βόλου με τον Μιχάλη Τσιαμπαλή-Σουάρες δεν έβαλε στο ρόστερ της μόνο έναν αξιόλογο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε πέρυσι στην Α’ ΕΠΣΘ, αλλά έναν Νικιώτη γέννημα-θρέμμα του συλλόγου. Ο 20άχρονος αριστερός μπακ-χαφ μίλησε στο magnesiasports για την μεταγραφή, ή μάλλον καλύτερα… για την επιστροφή του στo κυανόλευκο σωματείο. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην ομάδα όπου ήμουν από μικρός, από τα πρώτα μου βήματα 7 ετών. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να πάρω μια θέση στην ενδεκάδα, να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και με επέλεξαν” ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: “Αυτή η μεταγραφή ήταν κάτι που περίμενα, ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα από το τοπικό πρωτάθλημα όπου έπαιξα πέρυσι. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν έφυγα από τη Νίκη, να ξαναγυρίσω στην ομάδα. Απ’ ό,τι γνωρίζω, το ρόστερ θα αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά, αυτό είναι θετικό και θα παλέψουμε για το στόχο που θα τεθεί από τη διοίκηση και τον προπονητή”.
Ο Μιχάλης Τσιαμπαλής-Σουάρες έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές και την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στους Μυρμιδόνες Πλατάνου και τη σεζόν 2015-16 ήταν βασικός στον Σαρακηνό (σκοράροντας 8 φορές).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.