Ξανά στο OPEN ο Μητρόπουλος, που διεγράφη από μέλος των βετεράνων του Ολυμπιακού

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, δεν είναι πια μέλος των Βετεράνων της πειραϊκής ομάδας, καθώς την Πέμπτη (26/9) οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού τον διέγραψαν.

Όπως υποστηρίζουν, ο ίδιος ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Η αιτία ήταν τα όσα υποστήριξε στην αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο οποίος είναι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές. Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…»

Ξανά στο OPEN την Κυριακή

Όπως ανακοίνωσε το Open TV, ο Τάσος Μητρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στο πάνελ της εκπομπής Total Football και μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα θα σχολιάσουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης αναφέρει: “Δίπλα του στο στρογγυλό τραπέζι θα βρίσκεται εκ νέου και ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος -μετά από μία εβδομάδα που η παρουσία του στο Total Football έγινε αιτία έντονων αντιπαραθέσεων και αδιανόητων επιθέσεων προς το πρόσωπό του- επιστρέφει στο πλατό για να δώσει απαντήσεις και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.