Ξανά στους κορυφαίους συλλόγους Ταεκβοντό ο Νικόμαχος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, αφού σε αυτό συμμετείχαν 800 αθλητές από 180 σωματεία της Ελλάδας. Το επίπεδο ήταν σαφέστατα υψηλό και οι μάχες πολύ δυνατές.

Πολύ μεγάλη διάκριση κατάφερε και πέτυχε ο Βολιώτικος σύλλογος Νικόμαχος, αφού για 2η συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο βάθρο ως 3ος καλύτερος σύλλογος του πρωταθλήματος στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων. Το 2018 στο ίδιο πρωτάθλημα ήταν 2ος καλύτερος σύλλογος Πανελλαδικά και ο μόνος σύλλογος που ήταν στο βάθρο και τις δύο χρονιές.

Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε από την κατάκτηση ενός χρυσού και ενός ασημένιου μεταλλίου από τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν.

Το χρυσό Πανελλήνιο μετάλλιο κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ζαχαράκη Μαριτίνα στην κατηγορία -68 Νεανίδων. Η συγκεκριμένη αθλήτρια είχε κατακτήσει πάλι το χρυσό μετάλλιο στην ίδια κατηγορία το 2018 και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας, που θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, το οποίο θα γίνει το 2019. Με τη διάκριση αυτή παίρνει τους περισσότερους πόντους και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την Εθνική Ομάδα και για το επόμενο έτος.

Το ασημένιο Πανελλήνιο μετάλλιο κατέκτησε η Καπλάνη Μαρία στην κατηγορία +68 Νεανίδων. Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι μέλος των επίλεκτων ομάδων Βορείου Ελλάδος και πρόσφατα είχε κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, που είχε γίνει στην Καρδίτσα.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επίσης συμμετείχαν ο Τόρης Ευάγγελος στα  48 κιλά, ο οποίος έμεινε στην 5η θέση, καθώς και ο Φραδέλος Χρήστος, ο οποίος είχε καταπληκτική απόδοση στην πιο δύσκολη κατηγορία του πρωταθλήματος, στα -68 κιλά, και έχασε λίγο πριν από τα μετάλλια. Στις κατηγορίες Γυναικών αγωνίστηκε η Μαλτέζου Χριστίνα μετά από πολύ καιρό αποχής και έπειτα από τραυματισμό, μένοντας εκτός μεταλλίων, αλλά έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Την καθοδήγηση και κοουτσάρισμα των αθλητών ανέλαβε ένας εκ των προπονητών του συλλόγου, ο Τόρης Δημήτριος, ο οποίος είναι και προπονητής των κλιμακίων και επίλεκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους και δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο από αυτή την κορυφαία και καταπληκτική πορεία του συλλόγου που πάντα πρωταγωνιστεί στις μεγάλες αυτές διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.