Ξανά στους πάγκους ο Χρήστος Αναγνώστου, που ανέλαβε τον Πύρασο

Την τεχνική ηγεσία του Πυράσου ανέλαβε ο Χρήστος Αναγνώστου, που θα προπονήσει τη δεύτερη ομάδα της καριέρας του μετά τις Μικροθήβες, στις οποίες ήταν για 26 χρόνια. Ο πολύπειρος προπονητής πείστηκε από ανθρώπους του αγχιαλίτικου συλλόγου, με τους οποίους έχει προσωπική σχέση πολλών χρόνων, να επανέλθει στους πάγκους. Μάλιστα έχει πίστη παρά τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα, για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. Πάντως θέλει να μην αλλοιωθεί το ντόπιο στοιχείο, ενώ υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι είναι τρεις μέσοι, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο ίδιος στο παρελθόν, ενώ επιθυμεί και την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και θα βοηθήσουν, εφόσον αποκτηθούν, άμεσα την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τόσα χρόνια ενασχόλησης με την προπονητική ο Χρήστος Αναγνώστου συναντά στον Πύρασο ακόμη και τα παιδιά παικτών, που τους είχε ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, όπως τον νεαρό Θόδωρο Γκόλια.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Πυράσου ενημερώνει πως νέος προπονητής της ομάδος μας από τις 28 Δεκεμβρίου είναι ο Χρήστος Αναγνώστου. Δε χρειάζονται συστάσεις για τον πρώην τεχνικό των Μικροθηβών, παλιό παίκτη του συλλόγου και φίλο του, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία με στόχο να βγάλει τον Πύρασο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε δηλώσεις του στο  pyrasos.com ο Χρήστος Αναγνώστου τόνισε: “Έχω παρακολουθήσει φέτος την ομάδα σε ορισμένα παιχνίδια της και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει τόσο κακό υλικό, ώστε να βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, για να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα. Πιστεύω ότι με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, ο Πύρασος θα παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Απομένουν δύο εξ αναβολής παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, ένας ολόκληρος β’ γύρος και τα πλέι άουτ, οπότε μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πετύχουμε το στόχο μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.