Ξάνθη: Απολύθηκε ο Ραμίρεθ

Ο Κίκο Ραμίρεθ έγινε από το πρωί της Δευτέρας (25/11) ο έβδομος προπονητής που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ομάδα της Super League κι απομακρύνεται από τα καθήκοντά του.

Η συνεργασία του Ίβηρα τεχνικού με τη Ξάνθη λύθηκε σήμερα, καθώς η ήττα του περασμένου Σαββάτου από την Λαμία ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», μετά το ομολογουμένως εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη, λοιπόν, έκανε την καλύτερη αρχή στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά από 11 αγωνιστικές η ακριτική ομάδα μετρά πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία (με τον Ολυμπιακό), βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ραμίρεθ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Εκτός της Ξάνθης, προπονητή έχουν αλλάξει από το ξεκίνημα της σεζόν, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Ατρόμητος, η Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.