Ξάνθη: Μέσω τηλεδιάσκεψης η έφεση της Τρίτης

Την περασμένη Πέμπτη (12/3) στην ΕΠΟ είχε ξεκινήσει η εκδίκαση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ της υπόθεσης για την πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε και η έφεση της Ξάνθης για τη μετοχική της σύνθεση.

Τελικά μετά από 6,30 ώρες εκδικάστηκε μόνο η πρώτη έφεση από ΠΑΟΚ και Ξάνθη και αποφασίστηκε η δεύτερη από πλευράς Ακριτών να αναβληθεί μέχρι την Τρίτη (17/3) το μεσημέρι στις 13:00.

Σε αντίθεση όμως με ότι συνέβη την περασμένη Πέμπτη όπου στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν περισσότεροι από 20 δικηγόροι, δικαστές και δημοσιογραφοί αυτό που αποφασίστηκε λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό είναι η εκδίκαση της Τρίτης να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ουσιαστικά θα είναι σαν τις ζωντανές μεταδόσεις και τα λινκς που μπαίνουν στα γήπεδα ή στις πορείες από τα κανάλια. Στην ομοσπονδία θα υπάρχει ένα τηλεοπτικό van και το προεδρείο της επιτροπής και θα γίνουν συνδέσεις με λινκς με τους χώρους όπου θα βρίσκεται το νομικό επιτελείο της Ξάνθης αλλά και αυτό των Ολυμπιακού, ΑΕΛ και Πανιωνίου που έχουν καταθέσει έφεση για την υπόθεση. Μιλάμε φυσικά για κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.