Ξέχασαν το Πανθεσσαλικό και υπογράφουν για ΕΑΚ

Μπορεί να μας εξηγήσει κανείς ποιος κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό Βόλου;

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με πρόεδρο τον κ. Τσεκούρα, έτρεξε, πρωί – πρωί, να βγάλει ανακοίνωση για να μας πει για τις άριστες σχέσεις του συλλόγου με τον δήμο Βόλου και συνεννοήθηκε με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να υπογράψει αμέσως συμβόλαιο, ίσως και την Παρασκευή, ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να αγωνιστεί στο ΕΑΚ.
Οι της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Μποτσιβάλη, τις προηγούμενες ημέρες υποστήριζαν σε όλα τα ΜΜΕ ότι δεν συμφώνησαν με το Δήμο Βόλου για το ΕΑΚ, διότι το έκριναν οικονομικά ασύμφορο και ακατάλληλο. Επεσήμαναν μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι θέλουν το Πανθεσσαλικό, διότι είναι ένα σύγχρονο στάδιο, με μεγάλη χωρητικότητα για να βάλουν δωρεάν παιδιά και ανέργους, έχει σκεπαστή εξέδρα για τις βροχερές ημέρες και χώρους για να στεγάσει τα γραφεία του, χώρους γυμναστικής, βοηθητικό για τις προπονήσεις κ.λπ. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αιτήθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ το Πανθεσσαλικό και δήλωναν την αισιοδοξία τους ότι πολύ σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές για να αποκτήσει έδρα η ομάδα. Την Τρίτη το βράδυ, έγινε συνάντηση Μποτσιβάλη με φίλους και οργανωμένους του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο Valis και εκεί ο πρόεδρος της διοικητικής επιτροπής, κ. Μποτσιβάλης, τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι του βάζουν τρικλοποδιές και ότι δεν τελειώνει η υπόθεση της παραχώρησης, διότι ο δήμος Βόλου έχει επιδείξει ενδιαφέρον για το Πανθεσσαλικό και ζητά να παραχωρηθεί σ’ αυτόν. Μάλιστα, τηλεφώνησαν στον κ. Μεικόπουλο και στην υφυπουργό, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ζητώντας την βοήθεια τους ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές και να παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο κ. Μποτσιβάλης κα ο Ολυμπιακός ήθελαν την λύση του Πανθεσσαλικού και αυτό υποστηρίξαμε και εμείς με το δημοσίευμα μας. Παραδόξως όμως από χθες κανείς πλέον δεν μιλά για το Πανθεσσαλικό και κανείς επίσης δεν ενημερώνει φιλάθλους και ΜΜΕ τι συνέβη; Δεν ενδιαφέρονται πλέον; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν παραχωρείται; Χρωστά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου; Ενδιαφέρεται ο Δήμος Βόλου; Άκρα του τάφου σιωπή.
Μπορεί κάποιος υπεύθυνος του Ολυμπιακού να μας απαντήσει για το τι δημιουργήθηκε μετά από το δημοσίευμα μας και τα άλλα που επακολούθησαν (site και τοπικές εφημερίδες);
Αυτό που απέδειξαν οι κινήσεις με την ανακοίνωση του κ. Τσεκούρα και την συμφωνία του με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του ΕΑΚ ως έδρα του Ολυμπιακού είναι ότι κουμάντο στον Ολυμπιακό δεν κάνει ούτε ο Τσεκούρας, ούτε ο Μποτσιβάλης, αλλά συνεχίζει να κάνει ο άνθρωπος που διέλυσε την ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.