«Ξεχασμένοι» στις αρχές Νοεμβρίου

Η μόδα των social media έχει επικρατήσει στο σύνολο σχεδόν των ομάδων της Μαγνησίας, σε όλα τα αθλήματα, με τους περισσότερους συλλόγους να τοποθετούνται επί παντός επιστητού κυρίως μέσω αυτών. Ωστόσο από τη στιγμή που άρχισε το lockdown, ο χρόνος μοιάζει να «πάγωσε» στις διαδικτυακές σελίδες των συλλόγων, στις αρχές Νοεμβρίου, όταν και εντοπίζονται στις περισσότερες περιπτώσεις οι τελευταίες αναρτήσεις.

2-3 το πολύ 9 Νοεμβρίου υπάρχουν οι τελευταίες δημοσιεύσεις στα προφίλ των περισσότερων συλλόγων, ενώ εντοπίζεται και σύλλογος που έχει να κάνει ανάρτηση, έστω ενημερωτικού περιεχομένου από τις 19 Αυγούστου! Φυσικά, οι εντυπώσεις που σχηματίζονται δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, καθώς παρά την πανδημία υπάρχουν  θέματα τα οποία θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν προς τους φίλους των ομάδων, στα μέλη των ακαδημιών κτλ.

Δεν λείπουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπως η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για παράδειγμα που παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, αλλά και το άλλο άκρο της «ομερτά» σε κάποιους αθλητικούς συλλόγους, που κανείς δεν επιτρέπεται να πει και να δημοσιεύσει απολύτως τίποτα, ακόμη και στον προσωπικό του λογαριασμό!

Bέβαια, είναι κι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν (είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους) τον ρόλο της επικοινωνίας, ακόμη και αν η ομάδα αγωνίζεται στην πιο χαμηλή τοπική κατηγορία, οποιουδήποτε αθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.