Ξεχωριστή εμπειρία για την ακαδημία της Νίκης από 10-15 Απριλίου

Σε ανακοίνωση στη σελίδα των Νέων Αθλητών Νίκης και της Ακαδημίας της Νίκης αναφέρεται ότι από τις 10 έως τις 15 Απριλίου τα παιδιά που ανήκουν στις υποδομές των κυανόλευκων θα μπορέσουν να προπονηθούν με δύο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, βιώνοντας έτσι μία ξεχωριστή εμπειρία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από 10 έως 15 Απριλίου 2017 τα παιδιά των Νέων Αθλητών και της ακαδημίας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία για προπόνηση και διάκριση με δύο από τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και του αρχιπροπονητή μας κ. Φάντζιο Μπούις. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην πόλη μας και θα διδάξουν σε Έλληνες προπονητές και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα που εφαρμόζουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχει υιοθετήσει το υπουργείο Παιδείας του Βελγίου στα σχολεία της χώρας!

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πλήρη ενημέρωση με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, του χώρου διδασκαλίας και της προπόνησης καθώς και με τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών και των προπονητών».

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποια θα είναι τα δύο ονόματα, αλλά ο ένας είναι ο Μισέλ Μπρένιξ και ο άλλος ο σκάουτερ υποδομών της ΑΡΣΕΝΑΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.