Ξεκινά η προετοιμασία για τον Α.Σ. Βόλος 2004 την επόμενη Τρίτη

Την ερχόμενη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προετοιμασία του Α.Σ. Βόλος 2004 για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Οι ερυθρόλευκες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται ο ορισμός των ομίλων, για να γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα.
Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για το απόγευμα της Τρίτης στις 6:15 στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Η Διοίκηση θα καλωσορίσει τις παίκτριες και μετά τις σύντομες ομιλίες θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση από την προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη.
Στην πρώτη θα συμμετέχουν οι περισσότερες παίκτριες από το περσινό ρόστερ της ομάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι παίκτριες που απουσιάζουν από τον Βόλο για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Επίσης στη φετινή προετοιμασία θα συμμετέχουν και κάποια κορίτσια από την ομάδα των κορασίδων – που συμμετείχε στο περσινό κύπελλο κορασίδων της ΕΠΟ – που δείχνουν έτοιμες να ακολουθήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α’ ομάδας
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της “πρώτης” θα κρατηθούν όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του COVID-19, όπως έχουν οριστεί από το Υπουργείο υγείας και την ΓΓΑ.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.