Ξεκινά η β’ φάση για τους εφήβους του Αιολικού, με KAOX στην πρεμιέρα

Στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ στην κατηγορία των εφήβων το Σάββατο, τον πρώτο αγώνα του για τη Β’ φάση του Πανελληνίου δίνει σήμερα Δευτέρα (20/7) ο Αιολικός, αντιμετωπίζοντας τon KAO Χαλκιδικής στο κλειστό της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξάγεται ο πρώτος από τους τρεις ομίλους.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., η Διοικούσα επιτροπή και τα Μέλη συγχαίρουν τους αθλητές, τον προπονητή Σαμαρά Αντώνη και το προπονητικό τιμ που τον πλαισιώνει Δημήτρη Καραγιώργο, Στάθη Γουμενόπουλο, Κων/νο Δεμίρη για τη μεγάλη επιτυχία της εφηβικής ομάδας.

Για μια ακόμη φορά τα παλληκάρια του Αιολικού ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και έφεραν την ομάδα τους στην κορυφή της Θεσσαλίας.

Η αναγνώριση και η δικαίωση έρχεται κάθε χρόνο και οφείλεται στον αστείρευτο ζήλο του υπευθύνου της Ακαδημίας Σαμαρά Αντώνη.

Η αγάπη του για τα παιδιά, η τεχνογνωσία και η εργατικότητα του είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την διαφορά και φέρνουν τις επιτυχίες. Τον Ευχαριστούμε.

Η αποστολή θα ξεκινήσει με πούλμαν για Θεσσαλονίκη αύριο το μεσημέρι Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, για να συμμετάσχει στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος.

Την ίδια ημέρα στις 20:30 η εφηβική μας ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με τον ΚΑΟΧ και ελπίζουμε να ξεκινήσει με το δεξί. Καλή επιτυχία. Η πρόκληση τώρα είναι να τερματίσει πρώτη ώστε να βρεθεί στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

“Μπορείτε παιδιά, είστε εκπαιδευμένοι για τα δύσκολα!!!”.

Οι ομάδες που εκπροσωπούν τις περιφέρειες Βορειοδυτική, Βορειοανατολική και Κεντρική Ελλάδα είναι:

1.ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
2. Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
3. Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
4. ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
5. ΚΑΟΧ
6. Α.Γ.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την Τρίτη για τον Αιολικό αντίπαλος είναι οι Διόσκουροι Κοζάνης (20.30), την Τετάρτη ο ΑΓΣ Ιωαννίνων (18.30), την Πέμπτη ο Αρίων Ξάνθης (18.30) και την Παρασκευή ο Πιερικός/Αρχέλαος (14.30).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.