Ξεκινά προετοιμασία η Δάφνη

Μπορεί αρχικά η διοίκηση της Δάφνης να είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και η υποβολή συμμετοχής έγινε κανονικά. Μετά τα διαδικαστικά, ήρθε και η νέα ανακοίνωση, σχετικά με τη σύνθεση του ΔΣ αλλά και τα αγωνιστικά θέματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μια ομάδα με ιστορία 70 χρόνων και συνεχούς παρουσίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη της χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον για την συνέχιση αυτής της ιστορίας. Μετά και την συστράτευση όλων των δυνάμεων και συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης για την ύπαρξη της ομάδας της Δάφνης Βόλου πραγματοποιήθηκαν εκλογές και αναδείχθηκε νέο ΔΣ.

Τα νέα μέλη του ΔΣ συνήλθαν στα γραφεία της ομάδας και συγκροτήθηκαν σε σώμα. Πρόεδρος ο Γιάννης Τσάτσος, Α’ αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Τσαρέλας, Β’ αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Καρακανάς, Γραμματέας ο Δημήτριος Μπαρτζώκας, Ταμίας ο Γιάννης Τερλεξής, Υπεύθυνος Υλικού ο Νικόλαος Παλέντζας, Γενικός Αρχηγός ο Στέφανος Σακαβάλας, και μέλη ο Αποστόλης Μπαμίχας, ο Θανάσης Πλήκας, ο Ευθύμιος Μητράκης και ο Παναγιώτης Βαλιανάτος.

Μετά την διοικητική ηρεμία που επήλθε, αμέσως ανανεώθηκε ο συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουρσούγκα, ο οποίος ανέλαβε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου και συνεχίζει και την φετινή χρονιά. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο στάδιο Βασδέκειο και καλούνται όλοι οι αθλητές της ομάδας να βρίσκονται 4:30 στο γήπεδο προκειμένου να τους δοθεί αθλητικό υλικό, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της φετινής χρονιάς μετά την απραξία 5 μηνών.

Τέλος ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.