Ξεκινά σήμερα η σεζόν για τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον Αίαντα

Θέλει να είναι περαστικός από το τοπικό, αρχίζοντας την πορεία αναγέννησής του

Μία περίεργη χρονιά, θεωρητικά η πιο δύσκολη στην ιστορία του, αλλά και με την ελπίδα ότι από φέτος θα αρχίσει η πορεία ανάκαμψής του, αρχίζει σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δίνει το πρώτο της ματς στην Α’ ΕΠΣΘ, φιλοξενώντας  τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο του Σαρακηνού, όπου έκανε και το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της, καθώς στο ΕΑΚ, όπου θα επιστρέψει και για τα επίσημα παιχνίδια στη συνέχεια, γίνεται επισπορά.

Το ματς, που γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής, καθώς η πρώτη ως γνωστόν αναβλήθηκε, ξεκινά στις 16:00 με διαιτητή τον Γραββάνη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, που θα αγωνιστεί σε τοπικό πρωτάθλημα μετά τον περσινό υποβιβασμό του από τη Γ’ Εθνική.

Σε μία μαύρη σελίδα για την ιστορία της ομάδας, όλα δείχνουν ότι η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο έχει στόχο να ξεκινήσει από φέτος η αναγέννηση του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι που φανερώνουν οι κινήσεις που έγιναν τόσο μεταγραφικά όσο και με την παραδοσιακή έδρα της ομάδας, το ΕΑΚ, αλλά και με τη γενικότερη οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και ο κόσμος από τη μεριά του έχει δείξει με όλους τους τρόπους και αναμένεται να το κάνει και σήμερα στο γήπεδο του Σαρακηνού ότι τώρα στα δύσκολα θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Στο σημερινό ματς απών θα είναι ο Αλέξανδρος Αναστασίου που κουβαλά από πέρυσι τιμωρία πέντε αγωνιστικών για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Στέφανος Καλατζής στον τελικό κυπέλλου με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό.

Τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές είναι και ο βασικός του Αίαντα Σούρπης, Παναγιώτης Βούλγαρης, ενώ θα προφυλαχθεί ο Νικογιάννης.

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ

Κυριακή 24/9

12:00, γήπ. Σιάθου

Διαιτητές: Α.Ο. Σκιάθου-Αστέρας Ριζομύλου

Διαιτητές: Καλορογιάννης, Μπέλλου, Κατσιφός

16:00, γήπ. Σαρακηνού

Ολυμπιακός Βόλου-Αίας Σούρπης

Διαιτητές: Γραββάνης, Σακκάς Π., Αλέκος

16:00, γήπ. Αγ. Γεωργίου Φερών

Ρήγας Φεραίος-Πανιώνιος Ν. Ι.

Διαιτητές: Ρίζος, Καρακίτσιος, Δημητράκης

16:00, Αλμυρού

Γ.Σ. Αλμυρού-Ακρόπολη Σέσκλου

Διαιτητές: Κούστας, Κίττος, Γερμάνης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.