Ξεκινά σήμερα προετοιμασία η Νίκη Βόλου για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Στις 3 Νοεμβρίου θα ξαναπαίξει η Νίκη στην έδρα της στο γήπεδο της Νεάπολης στο Βόλο, λόγω του κυριακάτικου αγώνα στη Φιλιππούπολη με την πρωτοπόρο Καλαμάτα και δύο συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών της στην Ρόδο με την Ιάλυσο (20 Οκτωβρίου) και Αιγάλεω (27 Οκτωβρίου). Η Νίκη Βόλου θα επανέλθει στο Βόλο με έναν αγώνα εξίσου σημαντικό που θα είναι με τον Ιωνικό (3 Νοεμβρίου).

Γενικότερα το πρόγραμμα της Νίκης είναι δύσκολο και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (17 Νοεμβρίου). Προς το παρόν η ομάδα της Νίκης έχει το νου της στον αγώνα της Κυριακής με την Καλαμάτα, η οποία με 2 στις 2 νίκες είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.
Η Νίκη ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της από το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και ευελπιστεί ότι θα βρεθεί την Κυριακή πανέτοιμη και ενισχυμένη με τον Καμπαγέρο, ο οποίος θα είναι παρών στη σημερινή προπόνηση, ενώ θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά οι Βοσνιάδης-Κυριακίδης, που δεν αγωνίστηκαν στην Κρήτη, λόγω προβλημάτων που είχαν.

Η Νίκη την Κυριακή θα έχει μαζί της στην Φιλιππούπολη εναντίον της Καλαμάτας και εκατοντάδες φίλους της που θα την ενισχύσουν να φθάσει στην επιτυχία και ν’ ανέβει βαθμολογικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.