Ξεκινά σήμερα το τουρνουά Λεχωνίων

Ποδοσφαιρικό τουρνουά αγοριών και κοριτσιών πανελλήνιας εμβέλειας διοργανώνει η Ένωση Νηλέα Λεχωνίων στο γήπεδό της το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

«Ο σύλλογος Ένωση Λεχωνίων Νηλέα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, αλλά και με τη στήριξη και βοήθεια της Ε.Π.Σ.Θ. είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 2η χρονιά το πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου που είναι θεσμός και ευρέως γνωστό πλέον σε όλες τις μεγάλες ακαδημίες στην Ελλάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε 25 μεγάλες ακαδημίες από Θεσσαλία, Κεντρική Ελλάδα, Πιερία και Μαγνησία όπως τις: Α.Ε.Λ – Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΩΤΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΙΤΣΗ-ΑΙΑΝΤΑ ΛΑΜΙΑΣ-SOCCER CLUMP SERPANOS-TOΞΟΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Π.ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ- -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Α.Σ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-Α.Π.Ο.Β-ΘΗΣΕΑΣ-Α.Σ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-Α.Ε.Β.ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ-Α.Ε.2002-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ-και βεβαίως ο οικοδεσπότης ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑ.

Ακόμη να μην παραλείψουμε και την πρωτοτυπία μας να δημιουργήσουμε ένα όμιλο μόνο με κορίτσια με συλλόγους που συμμετέχουν στην Α’ και Β’ Εθνική γυναικών όπως οι Α.Ε.Λ.- Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 – Α.Ο.ΑΕΤΟΣ-Α.Σ.ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ .

Σκοπός αλλά και στόχος του τουρνουά μας είναι το παιχνίδι και η διασκέδαση για όλους χωρίς βαθμολογία, χωρίς πίεση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών αλλά και τους προπονητές τους για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ηθική και υλική στήριξη, τον Δήμο Βόλου, την Ε.Π.Σ.Θ., το Δ.Σ. αλλά και όλους τους φίλους -γονείς-εθελοντές του συλλόγου μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ=ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ -“ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.