Ξεκινά στις 17/8 με 18 παίκτες και την ίδια φιλοσοφία ο Γ.Σ. Βόλου

Ο προπονητής Παναγιώτης Τύμπας

Ο Γ.Σ. Βόλου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ στις 17 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, από το κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Ο προπονητής Παναγιώτης Τύμπας και ο άμεσος συνεργάτης του και πολύπειρος Γιώργος Ντάκης θα έχουν και φέτος την ίδια φιλοσοφία, που είναι η ανάδειξη νέων παικτών από τις υποδομές, γι’ αυτό και έχει ληφθεί απόφαση για προώθηση έξι πιτσιρικάδων στην πρώτη ομάδα. Αυτοί είναι οι: Αλέξανδρος Λακαβάλα, Αντώνης Χαϊμαντάς, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Αλέξανδρος Τσούκας, Καραφέρης Γιώργος και Γεωργιάδης Δημήτρης, ενώ συνεχίζει για 3η σεζόν στην πρώτη ομάδα ο Λευτέρης Μούτσιος, παρότι είναι γεννημένος το 2003.

Στην ομάδα θα παραμείνουν οι Τσίρος (για 6η χρονιά, προερχόμενος από την ακαδημία), Ντάκης Βασίλης (γιος του Γιώργου Ντάκη, έχοντας επίσης αναδειχθεί από τις υποδομές του συλλόγου), Κορτέσης, Χατζόπουλος, Κοντογιάννης, Κουρουπάκης, Νικολαΐδης, Αυλογιάρης, Κυριαζής, ενώ νέες προσθήκες αποτελούν οι Παναγιώτης Σπανόπουλος και Βασίλης Ζήσης, σχηματίζοντας ένα ρόστερ 18 παικτών.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία, όπου υπάρχουν 20 τμήματα με αγόρια και κορίτσια σε Βόλο και Νέα Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.