Ξεκινά τη Δευτέρα ο Ρήγας, που ανακοίνωσε τον Φίλιππο Ρουκά

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί η παραμονή του Φίλιππου Ρουκά στον Τοξότη στις 15 Ιουλίου, ωστόσο ο έμπειρος δεξιός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ρήγα Φεραίο, που τον ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (13/8). Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” ανακοινώνει άλλη μία μεταγραφή. Από σήμερα 13/8/2019 είναι ποδοσφαιριστής του ΡΗΓΑ ο 28χρονος Φίλιππος Ρουκάς, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Θησέα. Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα της Αγριάς ήταν σημαντική, αφού έπαιξε και στα 26 ματς, ενώ σκόραρε και τρεις φορές. Τη σεζόν 2018-2019 ξεκίνησε στον Σαρακηνό, με τον οποίο μέτρησε 13 συμμετοχές, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τον μήνα Ιανουάριο του τρέχοντος έτους μεταγράφηκε στην ομάδα του Τοξότη, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣΘ. Παλαιότερα είχε μία ακόμη θητεία στον Σαρακηνό, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Πύρασο (44 εμφανίσεις στη Δ’ Εθνική), Ρήγα Φεραίο (δύο ματς στη Δ’ εθνική) και Εθνικό Βόλου.
Εμείς τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΡΗΓΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ξεκινά τη Δευτέρα 19 Αυγούστου

Η “πρώτη” του Ρήγα Φεραίου θα γίνει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ενώ προηγουμένως θα τελεστεί αγιασμός. Αναλυτικά:

“Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Βελεστίνου η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Σταματίου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός. Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού μας συλλόγου, όπως παρευρεθούν στην παραπάνω συγκέντρωση”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.