Ξεκινά την Πέμπτη η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης

Ο Στέλιος Κολόζος στην ομιλία του στις βολεϊμπολίστριες της Νίκης Βόλου

Ξεκινά την Πέμπτη 23 Αυγούστου η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ  της Νίκης Βόλου, ενώ την Τετάρτη 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας η πρώτη συνάντηση της προπονήτριας Σοφίας Μπουμπούκη με τις αθλήτριες, παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, Στέλιου Κολόζου, Γιάννη Αρβανιτόπουλου και του βοηθού προπονητή Αντώνη Δελλή.

Το μέλος της Διοίκησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και μέλος της Δ.Ε., Στ.Κολόζος, καλωσόρισε τις νέες παίκτριες που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Ευχήθηκε υγεία, εξήρε το έργο της προπονήτριας και τόνισε ότι η Νίκη Βόλου είναι μια οικογένεια και στόχος είναι η ομάδα να γίνει μια γροθιά και να παίζεται καλό βόλεϊ.

Με τη σειρά της η προπονήτρια, Σοφία Μπουμπούκη, τόνισε ότι το σημαντικό είναι οι αθλήτριες να προσέχουν την υγεία τους και δήλωσε ότι στόχος είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική μετά την άνοδο που κέρδισε η ομάδα την περσινή χρονιά και πρόσθεσε πως ό,τι καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί, είναι καλοδεχούμενο.

Εκτός από τις αθλήτριες που πέρυσι αγωνίστηκαν στην ομάδα, στο ρόστερ φέτος ενσωματώθηκαν η Μαίρη Καφαντάρη από τις παγκορασίδες (διαγώνιος, που είχε επιλεχθεί και στην ομάδα προεθνικής παγκορασίδων), η Γλυκερία Τριπύλα (πασαδόρος, που επέστρεψε στη Νίκη Βόλου από τον Γ.Σ. Βόλου), η Άννυ Μπανού (κεντρικός, φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη που έπαιζε στην ομάδα του Πανοράματος), η Άρτεμις Μαργαριτοπούλου (ακραία από τις κορασίδες, που πέρυσι λόγω τραυματισμού είχε χάσει τη χρονιά), η Μαρίνα Κολοβού (λίμπερο, που επέστρεψε μετά τη γέννηση παιδιού της) και η Βικτώρια Πόλη (κεντρικός, που επέστρεψε στην ομάδα, καθώς είχε σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα).

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ξεκινά προετοιμασία στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ της πλαζ των Αλυκών για την προστασία των αθλητριών κι από Δευτέρα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Η Σοφία Μπουμπούκη τόνισε ότι στη φετινή κατηγορία οι ομάδες είναι πολύ δυναμικές, εκτιμώντας ότι θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες, ενώ να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται συνολικά τρεις ομάδες από τον Βόλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.