Ξεκίνημα για τις γυναίκες της Νίκης

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Γαλανάκη διεξήχθη τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Η προπόνηση περιλάμβανε αερόβια γυμναστική κι αρκετό τρέξιμο, σε ένα τέμπο το οποίο θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες της εβδομάδας που διανύουμε, προκειμένου τα κορίτσια της ομάδας να ανακτήσουν σταδιακά τη φυσική τους κατάσταση.
Συνολικά, στην προπόνηση αυτή, που σηματοδοτούσε και την έναρξη της προετοιμασίας για τις κυανόλευκες, συμμετείχαν εννιά παίκτριες, με τις απουσίες να είναι αρκετές, καθώς πολλές από τις καλαθοσφαιρίστριες του ρόστερ είναι φοιτήτριες στο Βόλο, οι οποίες δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα τους στην πόλη μας.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του τμήματος αποτελεί ο Γιάννης Στεργιόπουλος. Το “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε κοινλη συναινέσει, με τη Νίκη να ψάχνει πλέον μία αλλαγή στον πάγκο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, οι ιθύνοντες του τμήματος βρίσκονται σε συζητήσεις με προπονητή της περιοχής μας, του οποίου η περίπτωση είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και να επέλθει οριστική συμφωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.