Ξεκίνημα με όρεξη για την παραμονή στον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Μπορεί η πρώτη συγκέντρωση για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου να πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, ωστόσο η πρώτη επίσημη προπόνηση πραγματοποιήθηκε μόλις σήμερα, ενώ τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός, προκειμένου η ομάδα να έχει όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια που θα κάνει για την επίτευξη την παραμονής εκ νέου στη Γ’ Εθνική.

Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι αρκετές, με τις επιστροφές να χαρακτηρίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης, εμπιστευόμενη ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα και στο πρόσφατο παρελθόν. Η διοίκηση όμως δεν άλλαξε, παρά τη διάθεση του προέδρου Θανάση Πρασσά και μελών του ΔΣ να βρεθούν αντικαταστάτες… «Αναλάβαμε ξανά έστω και τελευταία στιγμή, με την ίδια διοίκηση να παραμένει και με τη βοήθεια των επαγγελματιών της περιοχής προσπαθούμε για τη νέα χρονιά και έχουμε ξεκινήσει. Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και σίγουρα θα θέλαμε και άλλους συμμάχους στο πλευρό μας. Η ομάδα έχει κάνει μία ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πρέπει γενικότερα να υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφέρονται ή και να συμμετέχουν στο συμβούλιο για να μένει η ομάδα ψηλά» ανέφερε στο «Magnesiasports» ο πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Σύμφωνα με τον κο Πρασσά, η ομάδα στοχεύει στη γρήγορη παραμονή. «Αλλά αυτό απαιτεί να πρωταγωνιστήσει… Αυτό έχουμε αποκομίσει εξάλλου ως εμπειρία από τη συμμετοχή μας την τελευταία χρονιά στο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας» διευκρίνισε.

«Σταθερή φιλοσοφία στην ομάδα»

Στη θέση του παρέμεινε και ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος, που έκανε λόγο για μία καινούργια αλλά και περίεργη χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες.

«Δεν ξέρουμε καν ακόμη ποιοι θα είναι επισήμως οι αντίπαλοί μας. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Γ’ Εθνική και καταφέραμε να κρατήσουμε αρκετούς παίκτες από τον βασικό κορμό και να τους πλαισιώσουμε με νέα και ταλαντούχα παιδιά, ακολουθώντας τη σταθερή φιλοσοφία της ομάδας» σημείωσε ο Στέλιος Αρσένος.

«Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και να πλασαριστούμε από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε κάποια κενά σε συγκεκριμένες στο ρόστερ, και προσπαθούμε έχοντας επαφές με παίκτες για να πλαισιωθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα» ανέφερε παράλληλα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.