Ξεκίνησαν μαθήματα για την Ακαδημία Shinkyokushinkai καράτε Βόλου

Ξεκίνησαν κανονικά τα μαθήματα στον Σύλλογο ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai KΑΡΑΤΕ Βόλου ( Γαζή 115 -Κουταρέλια, όπισθεν δικαστηρίων), Σύλλογος Υπέρτατης -Αλήθειας -Συνεργασίας, με τα προγράμματα όλων των τμημάτων, που λειτουργούν από αρχές του έτους. Στον παλαιότερο σύλλογο ΚΑΡΑΤΕ της Κεντρικής Ελλάδος (έτος ιδρύσεως 1985), θα λειτουργήσουν τμήματα Αγωνιστικου ΣΠΟΡ -Ολυμπιακό ΚΑΡΑΤΕ σε ολες τις ηλικίες , παραδοσιακό Shinkyokushinkai Knock -Down , Full Contact, ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Γυναικών -Ανδρών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές ,υπό την καθοδήγηση και προσωπική διδασκαλία του Δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη, προπονητή της ΓΓΑ με τους συνεργάτες εκπαιδευτές και πρωταθλητές Βίκυ Κοσμίδου, Δεληγιάννη Νικο, Χονδρό Χάρη και Παιτήρη Παναγιώτη.

Αρκετοί εκπαιδευτές και προπονητές της Mαγνησίας έχουν εγγραφεί στο σύλλογό και προπονήθηκαν με τον προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργο Κοσμίδη ,ενώ το δελτίο τους παραμένει ακόμη στον ιστορικό σύλλογο. Οι αθλητές της έχουν αποκτήσει προνόμια των ολυμπιακών αθλημάτων πριν γίνει το ΚΑΡΑΤΕ και επίσημα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ με διορισμούς τόσο στο δημόσιο, τα σώματα ασφαλείας όσο και εισαγωγή τους τριτοβάθμια εκπαίδευση ανευ εξετάσεων αλλά και με μοριοδότηση. Όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργούσε το Sport Kαράτε με προγράμματα από την εθνική ομάδα για αυτό και οι επιτυχίες των αθλητών μας ήταν οι περισσότερες από όλους τους συλλόγους της Μαγνησίας και της Kεντρικής Ελλάδος. Αμέτρητες οι επιτυχίες των αθλητών μας αλλά και οι συμμετοχή τους σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνεχής.Με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο άθλημα θα διδάσκουν και θα προετοιμάζουν τους αθλητές του Συλλόγου μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο προπονητών τους.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά απογευματινές ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα γίνεται Ειδική Αγωνιστική Προετοιμασία Επίλεκτων Αθλητών και Αθλητριών.

Για την νέα εκπαιδευτική περίοδο , πολλές είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και διοργανώσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI ΒΟΛΟΥ με μια επίδειξη στην Αγχίαλο και δημιουργία Τμήματος στον Σύλλογο» Εναλλακτική Δράση» του Νικου Χατζηκυριακίδη με εκπαιδευτή τον πρωταθλητή του Knock -Down Νίκο Δεληγιάννη και στην συνέχεια θα συμμετάσχει με δυο πρωταθλητές την Μαρία Γεωργαλή και τον Κράλλη Βησσαρίων σε δυο κορυφαίες διοργανώσεις του Shinkyokushinkai -σε αγώνες Full Contact -Knock Down τον Οκτώβριο στην Γεωργία και Κροατία. Παράλληλα οι αθλητές του Συλλόγου θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο Εφήβων-Νέων ,Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών τέλος Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, που διοργανώνει η ΕΛΟΚ.

O Σύλλογος, ο οποίος από την ίδρυση του έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 4000 αθλητές ,μεταξύ αυτών δεκάδες πρωταθλητών και εκπαιδευτών, έχει την χαμηλότερη συνδρομή, ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εναρμονισμένος με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και δίνει την δυνατότητα εγγραφής στα προγράμματα ΕΣΠΑ, τα οποία ήδη από πέρυσι έχει θέσει σε λειτουργία.
Οι εγγραφές ξεκινάνε Δευτέρα 21 Αυγούστου καθημερινά 09.30-12:00 π.μ.και 18:30-21:30 μ.μ. ενώ τα κανονικά τμήματα από Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου. Το ΔΣ του Συλλόγου έυχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους Συλλόγους , στους αθλητές , υγεία , δύναμη και προσπάθεια και στους προπονητές , καλό και εποικοδομητικό έργο με υπομονή , αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνουν .