Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Χιονοδρομικό του Πηλίου για τον ΕΟΣ Αλμυρού

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του τμήματος αγωνιστικής χιονοδρομίας του ΕΟΣ Αλμυρού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στις 4/1/2020. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Φυτώρια, προαγωνιστική, αγωνιστική, προπονητές, συνοδοί και μέλη του Δ.Σ. και του συλλόγου ήταν εκεί το Σάββατο στην πρώτη μας παρουσία στο βουνό. “Γεμάτες” οι ομάδες από συμμετοχές των μικρών μας φίλων με όρεξη για μάθηση και παιχνίδι. Φέτος ο σύλλογος μετρά πέντε τμήματα, φυτώριο 1 (αρχαρίων), φυτώριο 2 (δευτεράκια), φυτώριο 3 (προχωρημένοι μικροί), προαγωνιστική (αστεράκια) και αγωνιστική κατηγορία (συμμετέχοντες σε αγώνες),τα οποία υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών – γυμναστών, οι τρεις είναι καθηγητές φυσικής αγωγής – παιδαγωγοί (δύο εξ αυτών με ειδικότητα χιονοδρομίας) και δύο βοηθούς – αθλητές ΑΓΕΝ του συλλόγου, μαζί με τους συνοδούς αυτών και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συνθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα για σίγουρο αποτέλεσμα!

Αναμένοντας περισσότερο χιόνι στο Χ/Κ Πηλίου, με την άψογη συνεργασία της διοίκησης του Χ/Κ, κάθε Σαββατοκύριακο οι ομάδες του συλλόγου με μισθωμένο λεωφορείο, συνέχεια της καλής μας συνεργασίας με το τουριστικό τμήμα του ΚΤΕΛ Μαγνησίας – Magnesia Travel, θα ανεβαίνουν στο βουνό, για να μυηθούν στα “μυστικά” και τις τεχνικές της χιονοδρομίας – αλπικά αγωνίσματα. Παράλληλα και μέσα στον Φλεβάρη ο σύλλογος για τα μέλη του θα λειτουργήσει και πάλι το τμήμα εκμάθησης ενηλίκων, μια επιτυχημένη περσινή προσπάθεια που άρεσε και έφερε στο Χ/Κ Πηλίου πολλά από τα μέλη μας! Ήδη τα αιτήματα πολλά, ο καιρός να μας βοηθήσει και όλα θα γίνουν. Για μικρούς και μεγάλους υπάρχει πλέον η εμπειρία, όρεξη για δουλειά και σίγουρο αποτέλεσμα! Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, πολύ χιόνι στο βουνό χωρίς τραυματισμούς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.