Ξεκίνησαν οι τηλεπροπονήσεις για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Γ.Σ Βόλου

Ξεκίνησαν οι τηλεπροπονήσεις για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Γ.Σ Βόλου σε συνεργασία με τον Προμηθέα Πάτρας, με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ν’ αναφέρει:

“Σε ρυθμό των τηλεπροπονήσεων (με livestreaming) δύο φορές την εβδομάδα έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι αθλητές του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με τον Προμηθέα Πάτρας μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η βοήθεια συνολικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι σημαντική, όπου απαιτείται η παραμονή μας στο σπίτι.

Τα προγράμματα επικεντρώνονται στην ατομική τεχνική (από τους προπονητές) και την αθλητική ανάπτυξη (από τους γυμναστές της Ακαδημίας)ενώ ένα μέρος αφιερώνεται και σε εκπαιδευτικές συζητήσεις με τα παιδιά . Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 30 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά.

Με μεγάλη μας χαρά καλούμε όλους τους αθλητές του Συλλόγου να συμμετέχουν. Έχουν δημιουργηθεί όσο περισσότερα τμήματα είναι δυνατόν, ώστε όλοι να μπορέσουν να βρουν κάποιο τμήμα που να τους εξυπηρετεί. Κάθε κηδεμόνας καλείται να επιλέξει το ηλικιακό τμήμα που ταιριάζει στον/στην αθλητή/τρια και να καταχωρήσει τα στοιχεία στο διαθέσιμο αρχείο.

Για τις εγγραφές των αθλητών ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/…/1rlITU7CWeHLFGtqg8iFsPXdng1…/view

Η συμμετοχή των μελών της Ακαδημίας του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ στις τηλεπροπονήσεις είναι χωρίς καμία χρέωση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.