Ξεκίνησε για Αναγέννηση η Νίκη Βόλου

Το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας και η επιστροφή στα τρίποντα μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου απασχολεί τους παίκτες και το προπονητικό team της Νίκης από σήμερα Τετάρτη (7/11), μέρα κατά την οποία επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο μπαίνει για πρώτη φορά η ομάδα μετά την έναρξη των εργασιών για τον χλοοτάπητα.

Σήμερα Τετάρτη που η προπόνηση έγινε στο Π. Μαγουλάς, ο Γιώργος Κούτσης δεν είδε τους Θοδωρή Παπαδόπουλο, Τάσο Καντούτση και Βασίλη Ρόβα να λαμβάνουν μέρος  σ’ αυτή, αφού είναι τραυματίες. Ωστόσο, οι δύο πρώτοι, που συνεχίζουν τις θεραπείες, θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή κι αν αισθανθούν καλά, τότε ανοίγει ο δρόμος, προκειμένου να μπουν στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης. Αν νιώσουν ενοχλήσεις, τότε θα κάνουν μαγνητική.

Επίσης να σημειωθεί ότι αποχώρησε για προληπτικούς κυρίως λόγους ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο οποίος αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον ορθό μηριαίο. Ο Ρόβας ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θα είναι σίγουρα απών με την ΑΣΑ, ενώ ο Κέρι μετέχει κανονικά στις προπονήσεις προφυλάσσοντας το χέρι του.

Την Κυριακή οι κυανόλευκοι παίζουν με μία ομάδα που διανύει τη χειρότερη ίσως περίοδο της ιστορίας της. Είναι τελευταία χωρίς βαθμό και με 4-17 τέρματα, ενώ την περασμένη βδομάδα κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ο έμπειρος Ζόραν Μπάμποβιτς. Φυσικά, οτιδήποτε άλλο πέραν του διπλού θα είναι τεράστια αποτυχία, δεδομένων των τεράστιων αγωνιστικών αδυναμιών του αντιπάλου, ενώ στα συν της Νίκης είναι πως ο χλοοτάπητας του σταδίου της Καρδίτσας είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς τοποθετήθηκε πρόσφατα. Αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς, όπως έχει πει και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης, ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας του είναι τα γήπεδα.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν να συνδυάσουν τη νίκη με τη διαχείριση των παικτών, καθώς ακολουθεί το ματς για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη Τετάρτη στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό. Τουλάχιστον μετά απ’ αυτήν την αναμέτρηση το πρόγραμμα ομαλοποιείται, καθώς μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη η Νίκη θα χρειαστεί να παίξει μόνο για το πρωτάθλημα, εφόσον μετατέθηκε η 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και η βολιώτικη ομάδα δε θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στις αρχές Δεκέμβρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.