Ξεκινησε με αισιοδοξία για τη Γ’ Εθνική ο Μαγνησιακός

Πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας κατηγορίας

Με παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα έστω και αν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Μαγνησιακός Βόλου και προετοιμάζεται πλέον για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την αισιοδοξία να είναι συγκρατημένη αλλά υπαρκτή και τον στόχο να είναι η παραμονή αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Λόγο για μία καλή και σοβαρή κατηγορία έκανε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, όσον αφορά τη Γ’ Εθνική, για να συμπληρώσει ότι: «Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα. Εμείς κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά που θα έχουν διάθεση και όρεξη, όντας σε μία ηλικία 20+ ετών με στόχους στην καριέρα τους και να μας δώσουν φρεσκάδα και τρεξίματα. Κρατήσαμε έμπειρους αθλητές, πρότυπο για κάθε ομάδα. Δεν έχουν κλείσει οι μεταγραφές και περιμένουμε 3-4 προσθήκες ακόμη. Σκοπός είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και από εκεί και πέρα οτιδήποτε μπορεί να προκύψει θα το κοιτάξουμε».

Ο Θάνος Θεοδώρου

Όσον αφορά τις προσθήκες ο Νίκος Μπέικος αποτελεί παίκτη του Μαγνησιακού, όπως και ο Αλμασίδης, ενώ Δημήτρης Κοντοστάθης, Καλτσουνάς και Τόγιας από Νίκη Βόλου αλλά και ο Άρης Ελέζι από την Κ19 της ΑΕΛ είναι μέλη της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Μπέικος

Από πλευράς παικτών, ο Αλέξανδρος Σιώμος ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Στόχοι μας να επιτευχθούν γρήγορα και όλα να πάνε όπως θέλουμε. Μείνανε αρκετά παιδιά από πέρυσι και στόχοι μας είναι να καταφέρουμε αυτά που θέλει η ομάδα κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου».

Ο Αλέξανδρος Σιώμος

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Γαλανόπουλος σημείωσε: «Ο κορμός είναι ίδιος και έχουμε και πολλά νέα παιδιά. Έχουμε θέσει τους στόχους μας, την επίτευξη της παραμονής και τερματισμό όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλή αρχή να έχουμε χωρίς τραυματισμούς. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος

Επίσης, ο Άγγελος Βέρτζος, με διπλό ρόλο φέτος στον Μαγνησιακό και ως παίκτης και ως συνεργάτης του Θάνου Θεοδώρου τόνισε: «Ξεκινάμε με όνειρα, με νέα και με νέα παιδιά. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αν έχουμε συγκέντρωση και παίζουμε όπως πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, όπου και να παίζουμε (σ.σ. απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι θετικό για την ομάδα να παίζει στο  «Π. Μαγουλάς»)».

O Άγγελος Βέρτζος
Από αριστερά, ο προπονητής του Μαγνησιακού Θάνος Θεοδώρου, ο συνεργάτης του Θωμάς Κεχαγιάς, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Ξηρακιάς και ο έφορος Νεκτάριος Ζαχαράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Θεοδώρου θα πλαισιωθεί και από άλλους συνεργάτες, και συγκεκριμένα τον Θωμά Κεχαγιά στη φυσική κατάσταση και τον Γιώργο Ράλλη ως προπονητή τερματοφυλάκων. Συνεργάτης θα είναι και ο Άγγελος Βέρτζος όπως προαναφέραμε, όπως και ο Σπύρος Βρονταράς, που θα είναι και προπονητής στον Νέο Μαγνησιακό και στη Β’ ΕΠΣΘ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.