Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Με χαμηλό προφίλ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα τον βρει ξανά στη Γ’ Εθνική.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αναθέσει τη διαχείριση του τμήματος σε μία ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών των ερυθρολεύκων (Νίκος Αθανασάκης, Αντώνης Μυριντζής, Νίκος Ρούμπος, Αντώνης Παρασχάκης κ.α.), οι οποίοι σε συνεργασία με κάποιους επιφανείς φίλους της ομάδας, θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν έναν Ολυμπιακό αξιόμαχο αγωνιστικά τη νέα σεζόν. Στόχος του θα είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία, όπως και πέρσι, κι η αξιοπρεπής παρουσία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Η πρώτη και σημαντικότερη κίνηση για τη Διοικούσα Επιτροπή ήταν η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, έναν φερέλπιδα προπονητή που κατάφερε, κάτω από δυσμενείς συνθήκες, να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό την περσινή σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, υπό τις οδηγίες του, θα σχεδιαστεί το ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς, με τους διοικούντες να είναι σε συνεχείς επικοινωνίες με παίκτες για τυχόν ανανεώσεις και μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια οι Δημήτρης Μπόγδανος και Θοδωρής Ίλτσογλου, οι δύο περσινοί “στυλοβάτες” του Ολυμπιακού, να παραμείνουν ερυθρόλευκοι, ενώ στο κομμάτι των προσθηκών οι ιθύνοντες του τμήματος ρίχνουν “ματιές” εντός, αλλά και εκτός Νομού Μαγνησίας. Οι επίσημες ανακοινώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν κι ο κόσμος σύντομα θα ενημερωθεί, με πεπραγμένα κι ονόματα, για τις κινήσεις και τη διάθεση της διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.