Ξεκινούν οι Ακαδημίες του μπασκετικού Ολυμπιακού

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση/συγκέντρωση των τμημάτων των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, στο κλειστό του ΕΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ερυθρολεύκων:

“Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ταυτόχρονα με το παρόν και τις αγωνιστικές του ομάδες , τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία , βασιζόμενη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.

Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου και με την προσθήκη της αθλήτριας του Συλλόγου Ραφαέλας Σουλτάνη , θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς .

Οι προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα διεξάγονται Δευτέρα , Τετάρτη και Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και στα γυμναστήρια του 1ου και 2ου Γυμνασίων Βόλου .

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής και της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και των προπονητών των τμημάτων υποδομής είναι να δημιουργήσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στα εθνικά πρωταθλήματα και θα κάνουν ανταγωνιστικό το βολιώτικο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές. Την χρονιά που μας πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος σε τρία εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε σημαντικές εκδηλώσεις , αθλητικά και εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωσε ο σύλλογος ενώ για πρώτη φορά διοργανώθηκε προπονητικό camp , το καλοκαίρι μετά τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων , με πολύ μεγάλη επιτυχία .

Επίσης τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν αρκετά επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας ενώ μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, νεάνιδες) ενώ τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεανιδες έφτασε στους τελικούς των πρωταθλημάτων Θεσσαλίας , αφού πρώτα κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας .

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 15.30-17.30 ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6936578196), Ράμμου Γιάννα (6978189788) , Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σουλτάνη Ραφαέλα (6974593861), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ ευχαριστεί την Πέπη Σατραζέμη για την επί πολλά χρόνια δημιουργική προσφορά της στο Σύλλογο , κατανοεί τους επαγελματικούς λόγους της αποχώρησης της και για τη διαχρονική σημαία της ομάδας μας οι πόρτες του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.