Ξεκινούν τα βάσανα για τον ΝΠΣ Βόλος

Προπονητής έκλεισε (βλ. Σάκης Τσιώλης), μεταγραφές άρχισαν ν’ ανακοινώνονται και συνεχίζονται, οπότε ο ΝΠΣ Βόλος αρχίζει και κινείται σε χρονιά νέου πρωταθλήματος και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, έστω και αν μόλις προ δύο σχεδόν εβδομάδων ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για τη Super League. Αναγκαστικά όμως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει από κοντά τους παίκτες του ήδη από αύριο Πέμπτη, με παλιούς και νέους στην ομάδα και από εκεί και πέρα να δρομολογούνται οι εξελίξεις με βάση το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και τον σχεδιασμό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά εξάλλου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, με τις αφίξεις άλλωστε να συνεχίζονται. Ο Σουηδός μέσος Σιμόν Λουντεβάλ ήταν ο πιο πρόσφατος που ανακοινώθηκε από την πλευρά του ΝΠΣ Βόλος, αλλά έπεται και συνέχεια αφού συμφωνίες υπάρχουν και με άλλους παίκτες, με τους Μπαριέντος, Γιάκολις, Μπαρτόλο, Κολόμπο και Κλέιμαν ν’ αναφέρονται, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η προσθήκη του Τάσου Κρητικού και η παραμονή του Δημόπουλου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι δανεικοί, από τον ΠΑΟΚ, με τους Λύρατζη, Τσαούση, Διαμάντη, Μπαλογιάννη και Μελίσσα να έχουν αγωνιστεί με τον ΝΠΣ Βόλος την τελευταία μεταγραφική περίοδο, και να παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Για κάθε περίπτωση πάντως ισχύει κάτι ξεχωριστό. Άλλοι δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ, άλλοι μπορεί και να επιστρέψουν (υπάρχει και η περιβόητη ανάρτηση για τον Τσαούση από τον Γιώργο Σαββίδη), και άλλοι ίσως να μην είναι στα σχέδια διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, απομένει να ξεκαθαρίσει και από την πλευρά του ΝΠΣ Βόλος αν θα κινηθεί σε μοτίβο δανεισμών για το ερχόμενο πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε τόση έκταση όσο και την τελευταία χρονιά.

Έπιασε δουλειά από την πρώτη στιγμή…

…πάντως ο Σάκης Τσιώλης, καθώς δεν ήθελε ούτε ο ίδιος ούτε και οι συνεργάτες του να πάει δευτερόλεπτο χαμένο, από την ώρα που έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Μπέου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΝΠΣ Βόλος.

Ήδη έχει δει όλους τους παίκτες που πρόκειται να ενταχθούν στο ρόστερ και καταρτίζει το πρόγραμμα μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του για τον καθένα ξεχωριστά, περιμένοντας βέβαια και τις αφίξεις.

Μέχρι και την πρώτη επίσημη προπόνηση πάντως, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, και από εκεί και πέρα αναμένονται όλες σχεδόν οι αφίξεις για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.