Ξεκούραση, με το βλέμμα στην ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την ευκαιρία να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους έχουν από χθες μέχρι και τη Δευτέρα 26 του μηνός οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι Βολιώτες.
Μάλιστα κάποιοι θα χρειαστεί να κάνουν και μακρινά ταξίδια, όπως ο Γιάννης Κωστόπουλος στη Νάξο, ο Γιάννης Δωματάς στο Ηράκλειο, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γάλλος Μουκάμ, ταξίδεψε στην πατρίδα του, για να φέρει τα πράγματά του και τη γυναίκα του στον Βόλο.
Παίρνοντας τις αναγκαίες ανάσες, αφού το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθήθηκε τη βδομάδα που μα πέρασε, θύμιζε μίνι προετοιμασία, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθούν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και αδυναμίες που εντοπίστηκαν, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μετά τα Χριστούγεννα άλλες σχεδόν δύο βδομάδες, για να προετοιμαστούν για το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στις 8 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό.
Αυτό το διάστημα επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι εκτός του Μασάντο, που θα μπει στις προπονήσεις μετά την επιστροφή από το τριήμερο ρεπό (ουσιαστικά τετραήμερο, αφού η προπόνηση της Παρασκευής έγινε πρωί), να δώσουν το παρών και άλλα νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει οι μεταγραφές να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, χωρίς αυτό να μεταφράζεται σε βιασύνη.
Ο Ολυμπιακός Β. ξέρει τι θέλει να αποκτήσει, ενώ οι κινήσεις των ιθυνόντων στρέφονται στην απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός φορ με προσόν του την ταχύτητα και ενός ακραίου με προτίμηση να έχει ως καλό του πόδι το αριστερό. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των παικτών θα πρέπει να είναι η ετοιμότητά τους, ώστε να μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Η απόκτησή τους βεβαίως θα μεγαλώσει και τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Από κει και πέρα όσο διάστημα είναι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Τίμος Καβακάς οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι η πίεση σε όλους τους χώρους επί 90 λεπτά είναι το στυλ που θέλει να περάσει ο 44χρονος τεχνικός στην ομάδα και έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν ό,τι τους ζητάει, πράγματα που φυσικά θα δουλέψουν ακόμη περισσότερο από τις 27/12 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό Β.
1500 ευρώ πρόστιμο για το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής θα πληρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Η απόφαση: «H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στο σωματείο «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για τον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ στις 27/11/2016».

Ευχές του Ολυμπιακού Β.
Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία κι ελπίδα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.