Ξεκουράζεται σήμερα ο Ναστέφσκι

Δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Προληπτικά εκτός της σημερινής απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού θα μείνει ο Ιβάν Ναστέφσκι, ο οποίος στο χθεσινό φιλικό αντικαταστάθηκε από το πρώτο μέρος, καθώς ένιωθε ζαλισμένος.

Ο Σκοπιανός δεξιός χαφ των ερυθρολεύκων, με τη συμπλήρωση περίπου σαράντα λεπτών, στο χθεσινό φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αισθάνθηκε ζαλάδα, με τον ίδιο να ζητά πρόωρα αλλαγή από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο ποδοσφαιριστής είχε αφυδατωθεί αρκετά και δε μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να του δίνουν ρεπό σήμερα, Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, εκτιμούν πως αυτό που λείπει την υφισταμένη χρονική στιγμή από τον Ναστέφσκι είναι η ξεκούραση, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με τον παίκτη να ξεκουράζεται σήμερα και να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα από αύριο.

Όσον αφορά το απογευματινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό του Πανθεσσαλικού, ενώ κανονική προπόνηση θα πραγματοποιήσουν οι παίκτες που αγωνίστηκαν λίγο ή καθόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.