Ξεκούραση και φιλικό για Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ να έχει διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης, θέλοντας ωστόσο να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Έτσι λοιπόν τα δύο βολιώτικα σύνολα θα δώσουν αύριο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΕΑΚ Βόλου προκειμένου οι παίκτες τους να ξεμουδιάσουν και να ξεφύγουν και από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Πάντως και η Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και ιώσεις, είτε σε σοβαρό επίπεδο είτε σε μικρότερο, και η ευκαιρία που δίνεται με τη διακοπή του πρωταθλήματος χαρακτηρίζεται «χρυσή» και από τις δύο πλευρές. Το πρόγραμμα που ακολουθεί και για τις δύο ομάδες δεν είναι εύκολο, δεδομένων και των στόχων που έχουν τεθεί εκατέρωθεν, οπότε κάθε στιγμή ελεύθερου χρόνου είναι πολύτιμη.

Δεύτερος σκόρερ ο Κουτίνας
Ξεχωριστή είναι η θεσσαλική παρουσία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ή 1ο όμιλο Βορρά όπως τον αναφέρουν πολλοί, με το σκοράρισμα να έχει ανάλογες διαστάσεις.

Ο Σάκης Κουτίνας, εκ των αρχηγών της Νίκης Βόλου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερ στον όμιλο αυτή τη στιγμή και έκτος συνολικά στη Γ Εθνική, έχοντας σημειώσει 292 πόντους έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ πρώτος στον όμιλο είναι ο Τσατάλας των Τιτάνων Παλαμά με 333. Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη έχει και αυτός παρουσία στην πρώτη δεκάδα, αφού ο πολύπειρος Δημήτρης Μπόγδανος βρίσκεται στην έκτη θέση με 256 πόντους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.