Ξεπερνά προβλήματα και κοιτά Φήκη ο Θησέας Αγριάς

Για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Η έναρξη της αγωνιστικής δράσης με το δεξί ήταν το ιδανικό σενάριο που επιβεβαιώθηκε για τον Θησέα Αγριάς στη Γ’ Εθνική, μετά το 1-0 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ωστόσο πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι με τον ΠΟ Φήκης εκτός έδρας, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 31/10.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου εμφανίζεται μιλώντας στο «Magnesiasports» o προπονητής του Θησέα Αγριάς, Κώστας Σταματίου, κρατώντας βέβαια και τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση. «Από τη μία ήμαστε σίγουρα αγχωμένοι λόγω πρεμιέρας και από την άλλη είχαμε ένα κακό γήπεδο και κακές καιρικές συνθήκες» σημειώνει ο Κώστας Σταματίου, και ειδικά για τον καιρό ήταν χαρακτηριστικό ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου επικρατούσαν έντονοι άνεμοι, ενώ υπήρχε συνεχώς και ο φόβος της βροχής.

Ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Κώστας Σταματίου

Πλέον, η προετοιμασία επικεντρώνεται στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΟ Φήκης, με τους παίκτες να επιστρέφουν στο γήπεδο την ερχόμενη Παρασκευή, μετά το αυριανό ρεπό που έδωσε το τεχνικό επιτελείο, που περιμένει παράλληλα και επιστροφές. Για παράδειγμα ο Βαρουξάκης χτύπησε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στον αχίλλειο τένοντα, ωστόσο εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις αφού προφυλάχθηκε στις πρώτες της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ ο Καρατζόλης αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με ίωση και αναμένεται και η δική του επιστροφή. Από την άλλη φαίνεται ότι υπολογίζεται ο Νιαώτης, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όχι όμως και ο Λίτσος που ακόμη νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κώστας Σταματίου δεν διστάζει να δηλώσει ότι ο Θησέας έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή. «Όπως έχει φανεί και από τα παιχνίδια που έχει δώσει η Φήκη για το κύπελλο Ελλάδας, πρόκειται για μία αξιόλογη και καλή ομάδα. Από την άλλη ξέρουμε ότι στην Ελασσόνα την πρώτη αγωνιστική έχασε στα σημεία το παιχνίδι. Οπότε έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή και αυτό θα τονίσω στους παίκτες μου» κατέληξε ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.