Ξέσπασμα Ρούμπου: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Βάζοντας στο κάδρο τη χορηγία Νταβέλη και κάνοντας λόγο για ασυνέπεια Τσεκούρα!

Επανήλθε τελικά ο Νίκος Ρούμπος όσον αφορά το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, και σε γραπτό μήνυμά του τονίζει ότι όχι μόνο έχει παραιτηθεί αλλά εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει όπως τονίζει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, βάζοντας στο κάδρο τη χορηγία Νταβέλη στους «ερυθρόλευκους»!

Όπως τονίζει σε γραπτή επικοινωνία του με το «Magnesiasports»: «Έχω παραιτηθεί επί δεκαήμερου λόγω αθέτησης και αδυναμίας από τη διοίκηση να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα. Ειδικότερα η αποχώρηση προκλήθηκε λόγω της ασυνέπειας του προέδρου απέναντί μου σχετικά με τη χορηγική συμφωνία με τον όμιλο Νταβέλη. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Επισήμως θα έχω σχέση με τον Νίκο Μπουντούρη μόνον. Συμφώνησα μαζί του μετά από πρότασή του και επιθυμία του ν’ αναλάβω οργανωτικός διευθυντής των τμημάτων υποδομών από εφηβικό και κάτω. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το τμήμα μπάσκετ και αναζητά ανθρώπους να φορτώσει ευθύνες και υποχρεώσεις, οικονομικές και οργανωτικές. Πέραν όλων αυτών οποιαδήποτε νέα θέση μου θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.