‘Υμνοι για τον Βολιώτη Κωνσταντέλια: Είναι φαινόμενο, το επόμενο μεγάλο ταλέντο στην Ευρώπη

Εκαναν αίσθηση οι τοποθετήσεις του άλλοτε αμυντικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ που είναι πλέον ατζέντης παικτών και ανιχνευτής ταλέντων, Ματιέ Γκόμες, για τον 17χρονο Βολιώτη Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, που πήγε από την Αγία Παρασκευή στις ακαδημίες του “δικεφάλου του Βορρά” το 2013.

Αυτά που είπε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης προκάλεσαν αίσθηση: «Ο Λιχαντζί είναι γεννημένος το 2002, ωστόσο, είναι νοητικά έτοιμος για να παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και ελπίζω οι άνθρωποι γύρω του να είναι σε θέση να τον προστατεύσουν. Ο Λούκας Λαβαλί είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθώ και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας, δεν είναι τυχαίο που η Λιλ του έχει κάνει ήδη μεγάλο συμβόλαιο.
Τέλος, το μεγάλο μου στοίχημα είναι ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας. Γεννήθηκε το 2003 και παίζει στον ΠΑΟΚ. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα φαινόμενο! Πιστεύω ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο στην Ευρώπη και θα τον συζητάμε σε τρία χρόνια από τώρα».

 

Ο Κωνσταντέλιας είναι παίκτης που τον παρακολουθεί η Μπαρτσελόνα και ο Γκόμες τον είχε δει σε ένα ματς Εθνικών Νέων μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας στη γειτονική χώρα. Ξετρελάθηκε και ρωτούσε να μάθει λεπτομέρειες και τιμή πώλησης.

πηγή: metrosport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.