Υπέρ του παράγοντα που θέλει πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό Βόλου οι Austrian Boys

Με ανακοίνωσή τους στη σελίδα τους στo fb οι Austrian Boys τονίζουν ότι χωρίς Γ.Σ. πρέπει ν’ αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο παράγοντας που θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου πρωταγωνιστή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά τις χθεσινές εξελίξεις στα δρώμενα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, τις οποίες τις παρακολουθούμε στενά, έχουμε να δηλώσουμε, να απαιτήσουμε και να δώσουμε την εντολή εκ μέρους των οργανωμένων, χωρίς Γενική Συνέλευση, να δοθεί το τιμόνι της διοικούσας επιτροπής στον παράγοντα που έχει αυτοσκοπό και μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό .

Ο Ολυμπιακός Βόλου από το 1937 ιδρύθηκε, για να πρωταγωνιστεί και αγωνίζεται για την κατάκτηση της κορυφής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ιδέες και βλέψεις παραγόντων που επιθυμούν παίχτες από τα τσικό και μέτριες πορείες μας προκαλούν υποψίες για υποχθόνια παιχνίδια της γνωστής «κουστωδίας» της πόλης.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο και από αύριο να ανατεθεί το τιμόνι της ομάδος στον παράγοντα αυτόν που θέλει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.