Υπέρ του Μπέου ο Γιδόπουλος για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις υποψηφιότητες για την προεδρία της Super League, αλλά και τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, παίρνοντας το μέρος του Αχιλλέα Μπέου, παρά τις κόντρες του μ’ αυτόν στο παρελθόν, ειδικά όταν ήταν το αφεντικό στη Νίκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εδώ υπάρχει μία διαφορά, ο Μπέος έχει δίπλωμα πανεπιστημίου στο ποδόσφαιρο και ο κ. Αλαφούζος στις καλές σχέσεις και στη… μουσική, είναι των καλών τεχνών. Το θέμα είναι πόσο έχεις ζυμωθεί από το ποδόσφαιρο. Για να διοικήσεις τη λίγκα θέλει γνώσεις του ποδοσφαίρου. Ο Μπέος το έχει αυτό, αν και στο παρελθόν είχα κόντρες μαζί του. Ολοι οι άνθρωποι αξίζουν δεύτερες ευκαιρίες. Είναι εδώ και χρόνια δήμαρχος, τον πιστεύουν και κάνει καλά πράγματα για τον δήμο.

Αν θυμάμαι καλά ο Μπέος ήταν με τον Μελισσανίδη, πώς τον προωθεί ο Ολυμπιακός; Όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει όλα τα εφόδια να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Εγώ ρωτήθηκα και απάντησα αξιοκρατικά μόνο για το ποδόσφαιρο. Γιατί πάντα στο μυαλό μας να είναι ποιος είναι από πίσω; Την διοίκηση του ποδοσφαίρου πρέπει να την έχουν άνθρωποι ζυμωμένοι με το ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ, εγώ ήμουν στα γραφεία στις 10 το πρωί και έφευγα στις 21.00 το βράδυ. Στο ποδόσφαιρο είναι άλλη η φιλοσοφία» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Μάριο Ηλιόπουλο:

«Όπως όλοι οι καινούργιοι, έδωσε υποσχέσεις. Στις μεγάλες ομάδες πρέπει να πεις για πρωταθλητισμό. Τι θα πεις; Θα είμαι από πίσω; Όλα θα φανούν στο χόρτο. Όλες οι ομάδες έχουν στα συμβούλιά τους ιντριγκαδόρους, εμείς στην ΑΕΚ έχουμε περισσότερους που ασχολούνται με το… πίτσι πίτσι. Στην ΑΕΚ έχουμε μία εσωστρέφεια, κάποιοι θέλουν να έχουν λόγο για τα πάντα. Ολοι είναι προπονητές της εξέδρας. Ποιος είσαι εσύ να δώσεις οδηγίες στον πρόεδρο; Στην ΑΕΚ είναι λίγο πιο δυνατό αυτό».

Για τις φήμες ότι ο Μελισσανίδης θα είναι τους πρώτους μήνες κοντά στον Ηλιόπουλο επεσήμανε: «Εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Αν είναι κοντά θα του πούνε ότι είναι αχυράνθρωπος. Τον άκουσα, είναι ωραίος, αυταρχικός. Το τι θα υλοποιήσει και τι γνώσεις έχει, αυτό είναι δικό του θέμα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν καρτέλ, αλλά δεν μπορείς εύκολα να πεις τα βάζω με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

Για τη σχέση του νέου προέδρου με τον Αλμέιδα τόνισε: «Για τις μεταγραφές είπε «ό,τι πει ο Αλμέιδα». Ο κ. Ηλιόπουλος που δεν έχει τριβή με το ποδόσφαιρο δεν θα κρίνει, γιατί ο Αλμέιδα είναι καταξιωμένος. Θα τον έχει και στη διάρκεια του ενός έτους, γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν περιθώρια, θα πρέπει να κριθεί. Εφόσον έχουν γίνει πράξη οι επιλογές του και η παρουσία της ομάδας είναι καλή, θα είναι καλή η συνεργασία. Αν έχουν γίνει πράξη όσα έχει ζητήσει ο προπονητής και η απόδοση δεν είναι καλή, θα έχουμε γκρίνιες».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Μονεμβασιώτης είναι οικονομικά ισχυρός, φιλόδοξος και τίμιος. Είναι τζόκερ για τον Ηρακλή. Στον Απόλλωνα κάνουν κουμάντο 35 άτομα. Όσο ήταν εκεί, ήταν η ομάδα που δεν χρώσταγε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.