Υπερήφανες για τα μετάλλια δηλώνουν στο ΚoeMAG Καρατσιβή και Παντέλογλου

Η Αθανασία Καρατσιβή και η Λυδία Παντέλογλου, αμφότερες αθλήτριες της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στοχεύουν σε νέες διακρίσεις, μετά από αυτές που πέτυχαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, ωστόσο με δηλώσεις τους στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΚΟΕ, τονίζουν την ικανοποίησή τους για τα όσα πέτυχα.

Συγκεκριμένα, στο αφιέρωμα της ΚΟΕ, φιλοξενούνται δηλώσεις και των δύο αθλητριών της Νίκης. Με τρία αργυρά μετάλλια επέστρεφε η Αθανασία Καρατσιβή από την Ουγγαρία, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης. «Είμαι πολύ περήφανη από τις επιδόσεις μου, γιατί η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, σε θέματα τραυματισμών, όμως οι κόποι και οι προσπάθειες ανταμείβονται. Με την βοήθεια του προπονητή μου Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη καταφέραμε να πετύχουμε για άλλη μια φορά τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρόνιας και με το παραπάνω.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα μου έχει προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια που δουλεύουμε μαζί. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον σύλλογο μου Νίκη Βόλου αλλά και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου. Οπότε, η επιτυχία αυτή οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγχρόνως, υπερήφανη που κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο στα 50μ. διπλά πέδιλα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε η Λυδία Παντελόγλου, η οποία πάντως επισήμανε πως έκανε κάποια λάθη στην κούρσα που της στοίχησαν.

«Λόγω άγχους και λόγω των συνθηκών ήταν πολύ δύσκολο να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Χρωστάω την επιτυχία μου στον κ. Καλαϊτζογλίδη, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μου και κάνει ότι είναι δυνατό για να έχω διακρίσεις. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει κάποιους στόχους τους οποίος πετύχαμε με δουλειά και υπομονή. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει ηθικά και υλικά, καθώς την Νίκη Βόλου που είναι κοντά μου σε κάθε βήμα και με βοήθησε να φθάσω τόσο ψηλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.