Υπεύθυνο φυσικής κατάστασης ανακοίνωσε η Αργώ

Ο Πλάτωνας Βούλγαρης

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Αργούς αναλαμβάνει ο προπονητής στίβου, Πλάτωνας Βούλγαρης. Η ανακοίνωση: «H Διοίκηση του Συλλόγου μας με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των τμημάτων, την ατομική εξέλιξη του αθλητικού δυναμικού και την ομαδική βελτίωση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή αθλημάτων στίβου, κ. ΠΛΑΤΩΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ο οποίος αναλαμβάνει αποκλειστικά υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των τμημάτων του συλλόγου.

Ο Πλάτων Βούλγαρης, μετά την αθλητική του πορεία ως αθλητής του άλματος σε ύψος (2,20 ατομική επίδοση), αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών του Αθλητισμούκαι της Φυσικής Αγωγής του Γαλλικού Πανεπιστημίου Nice-Sophia-Antipolis με ειδικότητα Κλασσικό Αθλητισμό και μεταπτυχιακό τίτλο στο Αθλητικό marketing και managment.

Εχει διατελέσει προπονητής στους αθλητικούς συλλόγους των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, του Γυμναστικού Συλλόγου Βέλος Παλαιού Φαλήρου, της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, ομοσπονδιακός προπονητής, προπονητής ακαδημιών στίβου και πρωταθλήτριας ομάδας χειροσφαίρισης.

Εχει συμμετάσχει, ως οργανωτικό στέλεχος μεγάλων αθλητικών οργανισμών, στην οργάνωση και διαχείριση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Διοίκηση και οι προπονητές του Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον Πλάτωνα Βούλγαρη και ευχόμαστε να αποτελέσει καθοριστικο παράγοντα μεγάλων επιτυχιών. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.