Υπό παρακολούθηση από τον Λ. Μπίλη οι παίκτες των Ν.Α. Νίκης

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή η συνάντηση στα γραφεία της Νίκης στην παραλία ανάμεσα στην τεχνική και διοικητική ηγεσία της ομάδας και τους γονείς των παικτών των Νέων Αθλητών. Παρόντες φυσικά οι κ.κ. Μπίλης, Τζήμας και Σουγγάρης (ο τελευταίος μετέχει στη διοικούσα επιτροπή).

Στους παρευρισκόμενους εξηγήθηκε από τον κ. Τζήμα πώς έχει στο μυαλό του και πώς θέλει να τρέξει στη ομάδα, σε συνεργασία με τον πρόεδρο των Νέων Αθλητών κ. Απ. Χαλκιά, ο οποίος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε τη Δευτέρα να δώσει το παρών.

Ο κ. Τζήμας επικαλέστηκε τη γνώση του γύρω από το στήσιμο των ακαδημιών και ζήτησε από τους γονείς να συμμετάσχουν κι αυτοί στην προσπάθεια και να πείσουν τα παιδιά να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Υποσχέθηκε δε πως θα δοθούν ευκαιρίες στους μικρούς.

Από τη μεριά του ο κ. Μπίλης τόνισε πως κατά τη διάρκεια τη σεζόν θα παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών και θα καλεί για προπόνηση με την πρώτη ομάδα όσους ξεχωρίζουν, για να δει αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο παραπάνω επίπεδο.

Ουσιαστικά ήταν μία συνάντηση γνωριμίας, που δε διήρκεσε πολύ, ενώ πλέον αναμένεται να οργανωθεί και το πλάνο λειτουργίας της ομάδας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης.

Τέλος, να αναφερθεί πως οι γονείς άκουσαν πως δεν υπάρχει κανείς λόγος να αποχωρήσουν τα παιδιά τους, αφού σε περίπτωση ανόδου υπάρχει η προοπτική της Κ20, αλλά και ένα σαφής στόχος για τους πιτσιρικάδες, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα της Νίκης.

Ο Λ. Μπίλης στη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη στο Blue Heart υπογράμμισε ότι και στους Νέους Αθλητές υπάρχει πλέον ομόνοια και ότι πάει να δοθεί μία λύση, ώστε να δουλέψουν όλοι με ένα κοινό πλάνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.