Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 στο ΟΑΚΑ σήμερα (5/8) στις 21.30 (ΣΚΑΪ) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο γύρο του Conference League.
Το πρώτο βήμα έγινε απέναντι στην Πάκσι και πλέον οι «πράσινοι» στοχεύουν στο δεύτερο, θέλοντας να αποκλείσουν και τη βουλγαρική ομάδα, ώστε να προκριθούν στα play offs, όπου θα αντιμετωπίσουν την ηττημένη από το ζευγάρι Μπεσίκτας-Χράντετς Κράλοβε.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τζέικομπ Νίστρουπ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Με την Πάκσι δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα. Τώρα πρέπει να την κρατήσουμε περισσότερο και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο επιθετικό τρίτο. Δεν συμφωνώ ότι είναι αμυντικογενής ομάδα η ΤΣΣΚΑ 1948. Ξέρουν να επιτίθενται καλά. Κι οι ελληνικές ομάδες ξέρουν να επιτίθενται καλά. Δεν πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο και δεν πρέπει να αφήσουμε τόσο εύκολα φάσεις. Όλα εναπόκεινται σε εμάς. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Ο Τετέι είναι εκτός αποστολής, καθώς διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, έχοντας ευτυχώς ήπια συμπτώματα, ωστόσο διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Εκτός λίστας είναι ο Κάνγκουα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Καλάμπρια (ανέτοιμος), Ίνγκασον, Παντελίδης (μακροχρόνια τραυματίες) και Κρίστιανσεν, ενώ στη λίστα μπήκαν ενόψει του δεύτερου ματς ο Ντέσερς και ο Λιβάι Γκαρσία.
Η αποστολή: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Τσάπρας, Ντε Φράι, Τουμπά, Φαν Ντρόνγκελεν, Κάτρης, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Τσέριν, Κοντούρης, Τσιριβέγια, Μπινιάρης, Ζαρουρί, Πελίστρι, Γιάγκουσιτς, Ταμπόρδα, Αντίνο, Κυριόπουλος και Ραστόντερ.
Στην ΤΣΣΚΑ 1948 ο Αλεκσάνταρ Αλεκσάντροφ δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπερνάρντο Κόουτο.




















