Υποδέχεται το Κόσοβο η Εθνική Ελλάδας

Στο φινάλε των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Με το όνειρο της πρόκρισης να έχει χαθεί, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής (14/11, 21:45) το Κόσοβο στο τελευταίο ματς για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η «Γαλανόλευκη» θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη, τόσο για τις… εντυπώσεις, όσο και για την κατάταξη των εθνικών ομάδων, με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ να φαίνεται να έχει κατασταλάξει όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Η τριάδα στο κέντρο της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Τζαβέλλας, Γούτας και Χατζηδιάκος, αριστερό φουλ μπακ ο Κώστας Τσιμίκας και δεξί ο Θανάσης Ανδρούτσος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μπουχαλάκης και Μάνταλος. Στη μεσοεπιθετική γραμμή σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Πέλκα, ενώ μία θέση διεκδικούν ο Γιώργος Μασούρας και ο Χρήστος Τζόλης. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης οι Παυλίδης και Δουβίκας.

Το διαιτητικό σχήμα: 
Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)
Βοηθοί: Ντμίτρι Ζουκ, Όλεγκ Μασλιάνκο (Λευκορωσία)
4ος: Ντζμίτρι Ντζμίτριου (Λευκορωσία)
VAR: Σεργκέι Καράσεφ, Αλεξέι Λούνεφ (Λευκορωσία)

Η βαθμολογία του ομίλου: Ισπανία (7 αγώνες, 16 βαθμοί), Σουηδία (7 αγώνες, 15 βαθμοί), Ελλάδα (7 αγώνες, 9 βαθμοί), Γεωργία (8 αγώνες, 7 βαθμοί), Κόσοβο (7 αγώνες, 4 βαθμοί).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.