Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΝΠΣ Βόλος

Επιστρέφουν στη 15η αγωνιστική οι «κυανέρυθροι»

Στη 15η αγωνιστική «επιστρέφει» ο ΝΠΣ Βόλος, θέλοντας παράλληλα να κάνει το ίδιο και σε ό,τι αφορά τα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με σκορ 1-0. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αύριο Τετάρτη 19/01 στο Πανθεσσαλικό (15:00), στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, το οποίο δεν είχε πραγματοποιηθεί στην αρχικά ορισθείσα ημερομηνία, λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Αττικής.

Έτσι, αναγκαστικά ο ΝΠΣ Βόλος έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ενώ στις σκέψεις του υπάρχει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 19η αγωνιστική, ενώ οι «κυανέρυθροι» δείχνουν να είναι σε γενικές γραμμές… ετοιμοπόλεμοι.

Συγκεκριμένα, 20 ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Αλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Έτσι, όπως μπορεί να δει κανείς, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Κώστας Μπράτσος θα έχει στη διάθεσή του δύο ακόμη επιλογές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολκης, αφού οι Σοάρες και Μπαρτόλο είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, ενώ από την άλλη ο δεύτερος εξέτισε την περασμένη αγωνιστική την ποινή που είχε. Αντίθετα εκτός παραμένουν ο Ρίνερ που δεν υπολογίζεται αλλά και ο Σωτήρης Νίνης.

Με απουσίες ο Απόλλων Σμύρνης

Όσον αφορά τον αντίπαλο, οι απουσίες δεν λείπουν από το σύνολο του Απόλλωνα Σμύρνης. Συγκεκριμένα, ε τον Κότσαρη εκ νέου στην αποστολή, αλλά χωρίς τους Σόρτσαν, Μπαξεβανίδη, Ντομίνγκες, Ράιλι, Βιτλή, Φαν Λα Πάρα, Τσιλούλη και Ντάουντα για διαφορετικούς λόγους θα παραταχθεί ο αντίπαλος του ΝΠΣ Βόλος, με τον τεχνικό της ομάδας Μάρκο Γκρότε να διαμορφώνει αναλόγως τα πλάνα του. Έτσι στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Σαλί, Σίνιεβιτς και Ιωαννίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.